Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    16. Ožujak 2015. 11:11

Ja sam za sada pod nadzorom dr. Hrboka.
    Neko je za njega na netu napisa da bi ga se trebalo klonirat. 
    Slažem se s tim.
    Meni se čini Dare da si ti ovdje sve ginekologe spomenila.
    Osim možda jednog mladog, a i na dr. Vulića ja naiđem po vizitama i u ambulanti.
    Loreen, jesi išla na pregled plodne vode ?

29.8.2022. ➕

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:33

Nisam, u utorak mi je pregled, stavila je da mi je termin 17-og iako je po mengi 15-og ali s obzirom na sve mogla jei 21. napisat cini mi se hahahaValjda ce mi u utorak gledat  plodnu vodu... Ako će moć, ne znam koji su ,,uvjeti,, :)

Pavla
    16. Ožujak 2015. 11:37

Jedini je uvjet da preneseš.
    A i bolje da ti je stavila kasniji termin, zbog manjeg tramakavanja u bolnici.

29.8.2022. ➕

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:45

Pa moras li nesto bit otvorena za gledat plodnu vodu. Meni je spominjala neke članke i prste i cerviks ali ja to nisam puno razumila a zadnji put mi nije zapisala jer smo cekale nekog doktora da procjeni trebam li na carski ili ne pa im ni mokracu, ni tlak ni nista nisu radili samo ctg...

Pavla
    16. Ožujak 2015. 11:48

Ne moraš bit otvorena.
    Ja nisam bila.

29.8.2022. ➕

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:57

Super, onda me mogu čeprkat do mile volje 

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 12:20

je li moze neko objasnit kako radi taj ctg? ako bebi kuca srce normalno onda je beba ok? I ima dole ona neka crta koja mi je uvik na 20 to je kao za trudove ( kojih nemam ocito) ...I naravno kad sam na ctg-u NIKAD nemam one kontrakcije koje me inače muče cijeli dan- makar bile falše... Od jutra do večeri, skoro svaki dan, osim kad sam u bolnici na ctg-u... Što ti je psiha...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.