Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    12. Ožujak 2015. 09:10

Loreen sretno ti

Loreen
    12. Ožujak 2015. 11:38

kokolo

Loreen sretno ti

Hvala 

Bljubica
    12. Ožujak 2015. 11:26

ovde su vam podaci za uplatu 
    http://klubtrudnica-split.hr/www1/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=56&Itemid=81 

Pepi14
    12. Ožujak 2015. 22:32

Cure sta onda da spremim u manju torbu za boks?

Pavla
    12. Ožujak 2015. 22:53

Pepi14

Prvenstveno mir, opuštenost i hrabrost
    Pa šugoman, vodu, čokoladicu, mobitel, punjač, fotoaparat, jednokratne gačice, uloške, obične gačice, toaletni, grudnjak za dojenje, blazinice za grudi (ako ti mlijeko počne navirat, dan poslije poroda, prije posjeta), papirnate.
    Otrplike to.
    Nikakv nakit, nokti ne smiju bit nalakirani.

29.8.2022. ➕

Bljubica
    13. Ožujak 2015. 10:04

Pepi14

vodu, labelo i mobitel, ništa ti više ni neće tribat. ja sam imala svašta nešto, pa na kraju nisam ni izvadila ništa iz nje

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 23:14

Sve to imam, osim cokoladice :)

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 23:15

Fotic nisam uzela... Jer ne znam oce mi bit do zivota :)

Pavla
    12. Ožujak 2015. 23:21

Loreen

Fotic nisam uzela… Jer ne znam oce mi bit do zivota :)

Vjerojatno imaš na mobitelu kameru, a ne ka ja, pa ako budeš mogla, imaš već

A čokoladicu, za vraćanje snage

29.8.2022. ➕

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 23:29

a imam ali ne mogu slat na fejs ni nigdi jer je smartphone pa se to sve treba povezat a ja to nemam zivaca da mi stalno pišti mobitel kad mi dolaze mailovi poruke na fejsu pa cu moc slikat a necu moc nikom poslat haha cak ni mms mi nije aktiviran. užasna sam....

Čokoladicu i one štapiće sa sezamom možda da uzmem? nisam pametna što vraća energiju

Sara9
    13. Ožujak 2015. 09:30

ja sam mislila nešto ono uber slatko, tipa snickers i koju energetsku čokoladicu, to mi se čini zgodno, samo šta ću to vjerojatno na putu u bolnicu, jer da sad to kupim do poroda bi deset puta pojela 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani