Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    01. Ožujak 2015. 22:54

da, pise voda od po pola litre i keksici ili cokolada...Nadam se zbilja da je to zaista tako. :D

• Anci16
    02. Ožujak 2015. 08:47

Ma možete pit. Ima vam i u svakom boxu sudoper s spinjom pa ako vam i nestane vode uvijek vam netko može ulit u vašu bocu. Ako i ne vodite pratnju virujem da ce vam sestra ulit.

Pepi14
    11. Ožujak 2015. 17:35

Zanima me nakon sta uplatimo novac za pratnju na porodu sta triba?

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Gricko3
    11. Ožujak 2015. 19:14

mene zanima kome se ja trebam obratit koga pitat za pratnju? di uzet uplatnicu ili kako... :/

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Loreen
    11. Ožujak 2015. 19:16

Gore u tajnice, kad udjes u rodiliste pa liftom kat iznad( ako se ne varam) i kad izadjes iz lifta odma lijevo je ured. Tamo dodjes s uplatnicom 400 kuna ( imas detalje uplate na netu) i onda das ime pratitelja i to je to.

Pepi14
    11. Ožujak 2015. 19:54

A jel moram ic ja osobno ili mogu poslat nekoga?

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

• Loreen
    11. Ožujak 2015. 22:50

Meni je bila rekla da moram osobno ić.. jer sam bas pitala moram li zbog tog samo dolazit u Split

• kokolo5
    11. Ožujak 2015. 23:25

meni je muž to riješio, bez mene...ja rodilišta nisam vidila dok nisan došla rodit

• Loreen
    12. Ožujak 2015. 01:08

Pa da, može muž valjda... dečko ne znam zbilja jel moze, to sam pitala u 12. mjesec...  Ja sam morala osobno ic jer decko radi ali naravno da jos to nisam obavila a termin mi za 3 dana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.