Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    28. Veljača 2015. 18:58

Šugaman treba u torbi za rađaonu? o fak , ja sam ga spakirala u vecu torbu.... Meni su rekli da uzmem jedan veliki i dva mala sugamana pa sam tako i ucinila ali ne znam zasto...

• Loreen
    28. Veljača 2015. 20:55

U utorak idem opet na pregled... Nadam se da ću napredovat a ne da ću se još zatvorit Danas me dragi vidio i rekao; ti si u utorak gotova haha ja nemam osjecaj da cu skoro rodit... Iako imam ove falše trudove na svakih 20 minuta.... U svakom slučaju.... Je li se vi nekad bojite?? Da se ne uspaničarite npr? Mene je strah da neću moć samu sebe kontrolirat.. Brrrrr..

Sara9
    28. Veljača 2015. 21:09

Mene više straj šta će bit kad dođemo doma :)

• Loreen
    28. Veljača 2015. 21:30

Ipak cu uzivat jos neko vrijeme haha

• Anci16
    28. Veljača 2015. 21:57

Bok žene,majke i buduće majke kraljice.
    Ja dugo nisam bila na forumu ali vidim da se spominje sto ponit u radaonu. Ja sam je dva puta posjetila jeeee! Valjda cu još koji uglavnom u radaonu sam ponila carape na nogama,kucne papuce,mobitel,papirnate,bocu vode(onu na dudu),neki keksic energetski i tetra pelenu(odlicno mi je dosla jer bi mi je suprug namocia vodom pa bi za vrijeme trudova iz nje 'sisala'vodu i stavljala bi je po vratu i celu da me malo onako mokra osvjezi). A sta se tice rucnika nakon klistira nije vam potreban meni su to radili u prvoj trudnoci oni imaju cistu kao plahtu za obrisat se i ima vam kupka u tus kabini. Tko bi to sve nosija....Sretno svima!

• Anci16
    28. Veljača 2015. 22:01

E da nakon poroda se tusirate u sobi kad budete sposobne same ic na wc i otusirat se i tu koristite svoje rucnike. Netrebate se natrpat s njima ja sam dva velika ponila i dva mala uvije vam netko može donit u bilo koje doba kad vam zatrebaju a i za vrijeme posjeta. Bar sam ja tako suprug bi donija ciste a ja bi njemu sporke dala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.