Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala16
    28. Veljača 2015. 22:49

Hvala cure! Puno ste pomogle ! 😘

Dare12
    01. Ožujak 2015. 20:55

Nit su me klistirali, nit brijali, nit tusirali...ponila najosnovnije u jednu srednju borsu i nisam nista iz nje izvadila dok nisam dosla na odjel, osim vode za malo usta navlazit...a ostatak vam uvik netko moze donit.

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Loreen
    01. Ožujak 2015. 20:59

Ja moram pit ali zbilja baš pit jer ako mi je vruće i žedna sam onda me hvata napadaj panike i u ,,normalnim,, uvjetima a kamoli ovako...Zbilja mi je potrebna voda ako mi je budu uskratili ne znam kako ću preživit...

Aleksandra2
    01. Ožujak 2015. 21:14

Da. Ja isto. Budem li zedna, umrit cu in na stolu. Meni bas triba vode i to svako malo. Pogotovo pod naporom.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Loreen
    01. Ožujak 2015. 21:17

Rekli su mi tu da u splitskom su bez problema dozvoljavali tekućinu... Nadam se zbilja da je to tako.. Pitat cu doktoricu u utorak jer ja bez vode  idem kući i odustajem 

• kokolo5
    01. Ožujak 2015. 21:27

ma možete imat vodu. ja sam imala malu bocu jane (s cucom) niko mi nista nije prigovorio. doduse kasnije kad su bili najgori trudovi nisam mogla pit nego sam ''sisala'' mokru gazu

• kokolo5
    01. Ožujak 2015. 21:29

ne da nisam mogla jer mi nisu dali, nego stvarno fizički nisam mogla

• Loreen
    01. Ožujak 2015. 22:04

Onda cu si ja jednu pelenicu od bebe ukrast da je mogu cuclat , sto cu ....

lala16
    01. Ožujak 2015. 22:29

Evo ovde lipo sve pise - http://klubtrudnica-split.hr/www1/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=58&Itemid=82

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.