Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    21. Veljača 2015. 10:39

Curke jedno pitanje, nije vezano za rodilište, ali je za split :) Jel koja od vas kupovala metražu po gradu? Da mi preporuči neki dobar dućan 

• kokolo5
    21. Veljača 2015. 11:35

Ej Sara, ja ti stvarno ne znam, ali probaj pitat na ovoj temi https://klokanica.24sata.hr/forum/roditelji/roditelji-43/split-i-okolica-1328/p10#post_67115 sigurna sam da će se nać neko ko zna

• Loreen
    24. Veljača 2015. 17:08

Jutros pred rodilištem oni likovi s transparentima protiv abortusa mole krunicu... Šta ih neko ne potira? Zbilja im tamo nije misto...

Dragana31
    24. Veljača 2015. 18:22

A ja loreen mislila da sam neosjetljiva na tu temujer dijelim tvoje misljenje Bit ce to tamo cili korizmu koliko sam pročitala, nisu normalni pa šta ne idu isprid ministarstva socijalne skrbi prosvjedovati da se promjeni zakon o usvajanju pa možda i ne bi bilo toliko pobacaja, ili neka si najdu posao, k....u sviraju po cile dane.

• Loreen
    24. Veljača 2015. 22:33

Ja sam se osjećala loše samo ih gledajući tamo... A nikad nisam bila u situaciji da moram napraviti pobačaj  ali gledam tamo stoji tip i moli krunicu i mislim se što taj tip ima meni ženi govoriti o stvari koju on uopće nema...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.