Curke jedno pitanje, nije vezano za rodilište, ali je za split :) Jel koja od vas kupovala metražu po gradu? Da mi preporuči neki dobar dućan
Ej Sara, ja ti stvarno ne znam, ali probaj pitat na ovoj temi https://klokanica.24sata.hr/forum/roditelji/roditelji-43/split-i-okolica-1328/p10#post_67115 sigurna sam da će se nać neko ko zna
Jutros pred rodilištem oni likovi s transparentima protiv abortusa mole krunicu... Šta ih neko ne potira? Zbilja im tamo nije misto...
A ja loreen mislila da sam neosjetljiva na tu temujer dijelim tvoje misljenje Bit ce to tamo cili korizmu koliko sam pročitala, nisu normalni pa šta ne idu isprid ministarstva socijalne skrbi prosvjedovati da se promjeni zakon o usvajanju pa možda i ne bi bilo toliko pobacaja, ili neka si najdu posao, k....u sviraju po cile dane.
Ja sam se osjećala loše samo ih gledajući tamo... A nikad nisam bila u situaciji da moram napraviti pobačaj ali gledam tamo stoji tip i moli krunicu i mislim se što taj tip ima meni ženi govoriti o stvari koju on uopće nema...
Sortiraj odgovore
Najstariji