Ponesi obe...ja nisam puno pila, malo vlazila usta..a i bolje jer su me onda pred carski pitali kad sam pila i koliko...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
U srijedu bi trebala na amnioskopiju... koja je procedura za to, kad je najbolje doci, sto ste nosile sa sobom?
Neni ali si prinila? Moras doc u rodiliste do najkasnije 8 ipo na salter se javit. Onda cekas dok se pojave doktorija.Ja bi oko 8 dosla jer se doktori nikad nisu pojavili prije 9-9ipo pa mi je tlaka bila cekat od 7 ujutro kad pocinju. Kad se dr pojavi počnu prozivat po redu kako ste dolazili.
Moras se skinit i na stol pa ti vaginalno nekom spravicom gledaju plodnu vodu. Nakon toga ako nesto nije u redu ili ne mogu vidit vodu ( moj slucaj) ides na ctg. Spoje ti na stomak. Meni je najprakticnije bilo obuc neku duzu tuniku i tutu ili gege!
U srijedu mi je termin, a gin mi je dala uputnicu za amnio ako do tada ne rodim...
Hvala na info
baš tako i jedva čekam
neda mi se tramakavat po bolnici, ali šta ću, što se mora nije teško sve će to proći...
Evo kopiram šta sam napisala tamo u temi za kolica:Drage curke, evo da neku od vas obradujem! Jučer sam u Chicco dućanu u Mercator centru Solin našla kolica trio enjoy fun, koja su stara kolekcija, pa su im snižena na 3100 kuna. Ali to nije sve haha, na tu cijenu još možete staviti kupon iz DM-a 30% pa vas tako kolica dođu oko 2150 kuna, što je stvaaarno povoljno! Ja sam se cijelu noć mislila oću ih uzet ili neću, pošto ne znam spol bebe, a kolica su modra… Eto ako neka od vas čeka dečka eto prilike samo takve Plus ako ćete uzimat još uloške, boćice, igračke ili nešto od Chicca u tom dućano, onda cijena kolica ide još niže.
Sortiraj odgovore
Najstariji