Fotoaparat mozes valjda ponit on nema veze za ctg. Mene su vam pustili da prosetam nakon nekog vrimena samo ih pitajte pa vas mozda i puste. I mene je satralo lezat 12 sati jer sam pred kraj bas imala problema s kicmom i kukovima. Super mi je bilo kad su mi dali pilates loptu da skakucem tio me spasilo za kicmu. Jedini problem je ne znam koliko ih imaju pa ako su zauzete nista od lopte.
Za stolcic mi je prija rekla koja ga je koristil na drugom porodu da prvorotkinjama misli da ga ni ne daju! Ne znam koji je porod kome.
Ma zene, mozete sta ocete...ja sam cak u boxu odspavala kad sam dosla, ne moras lezat stalno na ledjima, lipo ti kazu da se namistis kako ti pase...svaki put kad sam rekla da bi do wc-a lipo su mi makli infuziju i ctg, pa sam setala, jedino pred kraj je isla mlada sestra sa mnom... Mislim da se ponavljam, stolcic bi dali i prvorotkinji ako nije guzva i ako jedna babica moze bit stalno kraj nje, shvatite malo i njih da ih je stvarno premalo...ja kad sam radjala bile su 4 babice a 9 boxova full stalno...mozes aparat nosit, mozes i mobitelom posli slikavat, sta god...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Molim Sara, samo da vam prodje brzo, bez komplikacija i sa sto manje boli...
Evo da i ja napišem svoje iskustvo. Rodila sam prije 4 godine i sad mi je termi u 8.mjesecu.
Prvi porod je bio mjesec dana prije termina. Puko mi vodenjak. Tretman je bio o.k. muža su mi pustili kad su me stavili u box. Malena je morala na neonatologiju pa je k nama došla doktorica s neonatologije , sve nam objasnila i pustili su nas nakon poroda još skoro dva sata u boxu da se družimo s malenom prije nego su je odveli.
Na porodu sam dobila gel, drip i epi, ali obzirom da mi je vodenjak pukao a svoje trudove nisam imala mislim da ni oni nisu imali baš izbora.
Sutradan sam bila vrlo loše i padala u nesvijest pa je moj muž dobio kolica da me vodi u posjete na neonatologiju.
Moje iskustvo nije bilo dobro radi ovih objektivnih okolnosti ali što se tiče rodilišta s njihove je strane sve bilo o.k. i ljudski određeno. Bez nekog grča se spremam na porod opet tamo.
Lipo da ima dobrih iskustava :) e a epi je epiduralna ili rezanje? :) Kako dobiti epiduralnu u st rodilistu? je li tesko?
epi je mislim skraćenica za epiduralnu, u žargonu :D a epizotomija urez međice.
Meni je drugi porod, pa budem pitala za stolčić
Evo baš poslala mm-a uplatiti za prisustvo
Mi cemo bar ustedit tih 400kn , jer vridi 3 god. mislim...
Sortiraj odgovore
Najstariji