Cure ja sam pod epi mislila na epiziotomiju (rez). Nije mi pali na pamet da epiduralna ima istu kraticu. Tako da ne znam kako u Split u dobit epiduralna. Vjerojatno veza ili puuuuno sreće. Meni je bol ona najjača trajala dovoljno kratko da mi je bilo izdržljivo
Smijem li u St nositi vodu i piti tokom porođaja ili ne. Znam da se negdje ne smije pa su mi rekli da ponesem onu termalnu vodu u spreju da si olakšam malo a sad čitam da u nekim rodilistima možeš...
Zasto se ne smije piti tokom porođaja? Ima li neki medicinski razlog?
Loreen ja sam nosila malu bocu od jane, normalno sam pila u početku, kasnije kad je postalo napetije tražila sam od sestre da mi doda bocu i sve sam odmah povratila zbog naprezanja, onda su mi sestre u dva navrata samo navlažile usta. Vjerojatno iz tog razloga ne preferiraju dopustiti vodu tokom poroda, ne pada mi napamet ništa drugo. Ali ova ideja s vodicom u spreju je dobra ideja
<3 2/2013 <3
koliko čujem - ne brane, cure su je najnormalnije nosile. čak su nama na tečaju rekli da je ponesemo
Ja sam pila konstantno cak bi mi sestre punile bocu kad bi popila. Doduse ja nisam stigla do faze izgona ali za vrijeme prije toga sam pila. Najprakticnija mi je bila boca jane od 0, 5 sa ćućom jer se može otvorit lako s jednom rukom i pit jer drugu ruku nekad ne mozete maknit zbog dripa , infuzije isl.
Sortiraj odgovore
Najstariji