Ja, definitivno NJIHOVU spavačicu !!!
Bila sam i jučer u rodilištu na profilu cukra, i uvik uzmen njihovu !!
Em, šta je praktičnija, em šta je oni peru, a piđama samo stvara probleme kad su pregledi u pitanju.
Puno cura donese svoju, ali ima i onih (kao ja) u njihovoj
Moje geslo je: "Šta manje robe od doma".
29.8.2022. ➕
Tonka18, sta amo onda mi stare za otpad..kad mislis da su prema tebi bili fini jer si mlada?! Nek ne micu Poljaka dok ne rodim, da nije bilo njega ko zna koliko bi jos lezala u boxu…
nisam to mislia hah nego meni je tek 18 godina pa sam zato komentirala jer sam redovito dobivala komentare od med. sestara kako sam mlada a zrela za svoje godine samim tim sto sam zadrzala ditemozda je to utjecalo mozda nijea moram vam pohvalit jednu sestru. lezala sam na patalogiji na 3. katu i 2 dana prije poroda (srijeda) ta sestra mi govori kako je njena smjena opet u subotu i da hoce da rodim do tad
i ja u petak rodim, a ona u subotu dode da vidi mene i bebu kako smo... :D i odma sam joj rekla: eto jeste mi rekli da rodim do subote i ja rodila ... :) bas se slatko nasmijala :)
Imam jedno mozda glupo pitanje ali mislim se je li moguce dok cekas da te odvedu u rađaonu između trudova si ponit laptop i gledat neku seriju umjesto nečeg za čitat Ili oni to ne daju ?
Ako imas opciju pribaci si na mob iako nisu ludi bas ni za njim. Znam da su meni rekli da signal ometa ctg. Ja inace uvik gledam filmove i na mobu ali mi tamo nije palo napamet. Valjda si preuzbuden i nervozan za išta. Mislim da laptop ne možeš imat sa sobom.
Sortiraj odgovore
Najstariji