Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Dare12

Broj poruka: 520

Prijavi adminu

Mislim da ne... meni su setsre zugale i kad su vidile da tipkam na mob, pa sam to skrivecki radila...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Tonka18

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

meni su rekli da mogu na mob al jako malo jer ometa ctg pa sam i to malo radila skrivecki čisto da ne bi grintali šta al kad su počeli trudovin jači nisam imala vrimena ni disat a kamo li bit na mobu

StellaMaris

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

Ma kakvi mob, mene su 5 puta upozorile da ga maknem, pa sam potajice pisala poruke, isto su rekle da ometa ctgE da...Tonka čestitam ti od srca...nek se sve završilo i da je dobro prošlo 

<3 2/2013 <3

Tonka18

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

hvala 

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

A pretpostavljala sam. Hvala :)

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

A daajte, ja gledam kako ću ponit fotoaparat! Mislim da ga ne bi tribalo bit problema unit u sobu?

Croheidi

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Ma njihov dosadni ctg!  posve je neophodan u tolikoj količini, kako da ne.

Pavla

Broj poruka: 264

Prijavi adminu

Croheidi,
    slažem se s tobom u vezi ctg-a! I ja mislim da pretjeruju! Ne možeš ni prošetat, jer si stalno prikopčan na njega.

29.8.2022. ➕

Croheidi

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Ja zbilja ne znam kako ću leć na onaj krevet u boksu jer mi je ukliješten živac u dnu leđa, pa ne mogu se namistiti ni gin na pregledu! Ako ne dobijem stolčić, pitat ću ih da mi bar na periode otkopčaju ctg da prošetam ili stojim s njim kraj kreveta 

Neni5

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

u prvoj tr. mi je pasalo ležat na leđima, sad nikako imam osjećaj da ću ostat bez zraka  
    pa valjda će nam omogućit malo kretanja

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.