Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5

Broj poruka: 610

Prijavi adminu

Sara

Loreen

Moraš ih tlačit i bit naporan i bezobrazan da si ti platila pratnju na porodu a ne na izgonu…. I onda je pitanje. A bas je to glupo. Ili jesi ili nisi. Sto ce mi neko onih zadnjih po ure a sve ono prije kad se patis si sam i u strahu…
    pa baš to! triba mi bit pomoć dok traju trudovi i sve ostalo, a ne na kraju kad je već sve takoreći gotovo…

Hahahaha,da sve gotovo... nasmijale ste me- čekala sam nekih 8 sati da se otvorim do 5 prsti, a onda otkad je došao pa do poroda je prošlo još 7 sati. Ali imate pravo,nismo svi isti...i da, platili smo prisustvo na porodu, a ne na izgonu :-/

Tonka18

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

cure ja sam rodila prije 11 dana plus sam tjedan dana prije zavrsila u bolnici tako da sam stala 10 dana ... prema  meni su do kraja svi bili super i stvarno sam zadovoljna...mozda je to jer sam mlada ili neznam sta al same pohvale imam

Neni5

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Tonka cestitam   
    Lipo je procitati svako pozitivno iskustvo!

lala16

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Ajde lipo je i to za cut! 😄 cestitam!

Tonka18

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

hvala cure 

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Čestitam tonka! 
    Jeeej jos jedna splitska bebica.

Neni5

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Crnamala evo ja po kuci sa mob i tvojim popisom spremam torbu. Ja sam spremila sve sto si napisala A moze li se oblacit pidjama umjesto spavacice? Tek sad vidim da moja spavacica nema otvor ni gumbe glavno da sam ja gledala sliku kad sam kupovala.....

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Neni

Crnamala evo ja po kuci sa mob i tvojim popisom spremam torbu. Ja sam spremila sve sto si napisala A moze li se oblacit pidjama umjesto spavacice? Tek sad vidim da moja spavacica nema otvor ni gumbe glavno da sam ja gledala sliku kad sam kupovala…..

Mislim da mozes obuc sta oces. Na vizitama nas nitko nije pregledavao ne znam da li glefaju savove curama koje su rodile vaginalno. Bitno da ti je ugodno i da se mozes lako raskomodit radi dojenja.

lala16

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Meni su rekli da je bolje spavacicu da te nebi zuljali savovi u gacama... ne znan koliko u tome ima istine?! I da, da je bitno da ima botune ili da je dovoljno elasticna da mozes dojiti... ali u principu nece ti niko zabranit da nosis ono sta oces...

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Zasto su makli 5 ravnatelja bolnica među njima i ovog splitskog ali evo sad na vijestima da njega ipak neće. Tog Poljaka? Zbog financija? Ili? To mi ne drži vodu...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.