Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    20. Siječanj 2015. 14:49

cure ja sam rodila prije 11 dana plus sam tjedan dana prije zavrsila u bolnici tako da sam stala 10 dana ... prema  meni su do kraja svi bili super i stvarno sam zadovoljna...mozda je to jer sam mlada ili neznam sta al same pohvale imam

Neni5
    20. Siječanj 2015. 15:23

Tonka cestitam   
    Lipo je procitati svako pozitivno iskustvo!

lala16
    20. Siječanj 2015. 17:10

Ajde lipo je i to za cut! 😄 cestitam!

Tonka18
    20. Siječanj 2015. 17:22

hvala cure 

crnamala
    20. Siječanj 2015. 19:17

Čestitam tonka! 
    Jeeej jos jedna splitska bebica.

Neni5
    20. Siječanj 2015. 19:29

Crnamala evo ja po kuci sa mob i tvojim popisom spremam torbu. Ja sam spremila sve sto si napisala 

A moze li se oblacit pidjama umjesto spavacice? Tek sad vidim da moja spavacica nema otvor ni gumbe glavno da sam ja gledala sliku kad sam kupovala.....

lala16
    20. Siječanj 2015. 22:10

Meni su rekli da je bolje spavacicu da te nebi zuljali savovi u gacama... ne znan koliko u tome ima istine?! I da, da je bitno da ima botune ili da je dovoljno elasticna da mozes dojiti... ali u principu nece ti niko zabranit da nosis ono sta oces...

• Loreen
    20. Siječanj 2015. 23:54

Zasto su makli 5 ravnatelja bolnica među njima i ovog splitskog ali evo sad na vijestima da njega ipak neće. Tog Poljaka? Zbog financija? Ili? To mi ne drži vodu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.