Moraš ih tlačit i bit naporan i bezobrazan da si ti platila pratnju na porodu a ne na izgonu…. I onda je pitanje. A bas je to glupo. Ili jesi ili nisi. Sto ce mi neko onih zadnjih po ure a sve ono prije kad se patis si sam i u strahu…pa baš to! triba mi bit pomoć dok traju trudovi i sve ostalo, a ne na kraju kad je već sve takoreći gotovo…
Hahahaha,da sve gotovo... nasmijale ste me- čekala sam nekih 8 sati da se otvorim do 5 prsti, a onda otkad je došao pa do poroda je prošlo još 7 sati. Ali imate pravo,nismo svi isti...i da, platili smo prisustvo na porodu, a ne na izgonu :-/
Crnamala evo ja po kuci sa mob i tvojim popisom spremam torbu. Ja sam spremila sve sto si napisala A moze li se oblacit pidjama umjesto spavacice? Tek sad vidim da moja spavacica nema otvor ni gumbe glavno da sam ja gledala sliku kad sam kupovala…..
Mislim da mozes obuc sta oces. Na vizitama nas nitko nije pregledavao ne znam da li glefaju savove curama koje su rodile vaginalno. Bitno da ti je ugodno i da se mozes lako raskomodit radi dojenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji