Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5

Broj poruka: 610

Prijavi adminu

Meni su muža zvali kad sam se otvorila 5 prstiju, prije toga nisu dali...

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Moraš ih tlačit i bit naporan i bezobrazan da si ti platila pratnju na porodu a ne na izgonu.... I onda je pitanje. A bas je to glupo. Ili jesi ili nisi. Sto ce mi neko onih zadnjih po ure a sve ono prije kad se patis si sam i u strahu...

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Loreen

Moraš ih tlačit i bit naporan i bezobrazan da si ti platila pratnju na porodu a ne na izgonu…. I onda je pitanje. A bas je to glupo. Ili jesi ili nisi. Sto ce mi neko onih zadnjih po ure a sve ono prije kad se patis si sam i u strahu…

pa baš to! triba mi bit pomoć dok traju trudovi i sve ostalo, a ne na kraju kad je već sve takoreći gotovo...

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Loreen

Moraš ih tlačit i bit naporan i bezobrazan da si ti platila pratnju na porodu a ne na izgonu…. I onda je pitanje. A bas je to glupo. Ili jesi ili nisi. Sto ce mi neko onih zadnjih po ure a sve ono prije kad se patis si sam i u strahu…

pa baš to! triba mi bit pomoć dok traju trudovi i sve ostalo, a ne na kraju kad je već sve takoreći gotovo...

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Sara

Loreen

pa baš to! triba mi bit pomoć dok traju trudovi i sve ostalo, a ne na kraju kad je već sve takoreći gotovo…

Ja sam imala veze pa nije bio sa mnom. Doduse ja sam inducirana i samo prst bila otvorena pa su pretpostavljali da necu brzo. 12 sati sam provela u boksu i pukli bi i ja i on da smo od početka bili zajedno. Mislim da ce vam muzeve prije pustit kad je porod zapoceo prirodno. Meni su nakon dvi ure vec spominjali carski pa ga pretpostavljam zato i nisu zvali.

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

A ja se ne nadam više ničem normalnom... Toliko toga sam htila tipa da mi ne daju drip, da ako ce dat drip da necu bez epiduralne i da on bude samnom ali imam osjecaj da cu se tamo morat svadat s njima za svoja osnovna prava a ne znam ocu to bit u mogucnosti s obzirom na bolove... Tako da prilično sam se stufala sto se tice poroda. Samo hocu da prodje. Jos sad kad su vec radili u SPlitu inspekciju znam da ce sve bit po starom... 

lala16

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Tako se i ja nekako osijecam... sve sta san zamisljala se lagano topi i sve ce past u vodu....tako da cu otic tamo bez ikakvih ocekivanja, planova, zelja pa neka rade samnon kako znaju! Stvarno ne razumin svrhu partnera na porodu u zadnjem momentu?!? Evo sad sam u procesu proucavanja drugih analgetika koje mogu primit jer ne zelim epiduralnu... ne znam ima li svrhe?! Hehe

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Ja sam prosla bez lijekova, nitko mi nije nista ni nudio, mozda bi da se pocelo priblizavat porodu. Epiduralnu u splitu je tesko dobit a navodno ju zna dat kako spada samo jedna anesteziologinja ( preziva se nesto sa k..). Ja sam zbog toga i odustala od nje nije mi se dalo da mi cackaju po kicmi. Na kraju nisam imala ni izbora kad sam zavrsila na carskom. Moj dojam o rodilištu je bio na kraju puno bolji nego sta se stekne po forumima.

lala16

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Inace, uz epiduralnu postoje dvi vrste analgetika koje dobijes intravenozno ili injekcijom u misic (ne prckaju oko kicme). Jedan je opijat- nesto na d... kao morfij pa si zamantana i uspavana, a drugi je tramidol... od njega si kao ok samo ti ublazi bolove. Ja bi to! Ne znam sta od toga daju u st rodilistu?!

Dare12

Broj poruka: 520

Prijavi adminu

Meni je muz bija sa mnom.. mi nismo bili platili 400kn jer smo imali jos misec dana..i onda kad je mene dovea ujutro u 4 u rodiliste, ceka je 8 da plati..i s obzirom da mi mama radi godinama u bolnici, sestra sa hitnog ga je odma obukla i dovela gori u 8.10.. a prof. Roje koji je vodija trudnocu je reka da on slobodno moze bit sa mnom, iako se carski spominja od prvog pregleda u predradjaoni...tako da je on sa mnom provea nekih 8 sati u boxu, dok me nisu odveli na carski....
    I da, sve se s novcima moze kupit, kako je Severina platila svoj carski, kako ja znam ljude koji su isto iskesirali pun k.... love pa su imali sobu u kojoj je rodila. Pa nasi doktori su potkupljivi (ne svi), cast iznimkama! Meni je sestra muzu rekla drsko i bahato: da ste platili 2000kn, mogla je odma ujutro bit odvedena na carski.  Pa san ja lipo rekla, zasto nemate cjenik izvjesen, pa ko zeli i moze platit fino to i napravi...
    Sve u svemu, dobro je netko napisa...nemojte slusat price...osjetit cete i sve znat na vrime. I btw, nemamo svi isti prag boli, ja san mislila da cu umrit od trudova, nakraju sam ih tako dobro podnosila da sam sutila i kad su se penjali do 130 jacine, samo bi mi suza tad krenila....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.