Stellamaris potpisujem.
Loreen ja sam ti stalno sanjala da radjam a da doktori umisto mene spasavaju mog dragog koji se rušio. ( trebao je ici na porod).I ? Jel se srusio na kraju? :D
Ma kakvi kako san zavrsila na carskom nije moga bit s menom. Propade mi 400 kn. Sad moram rodit u iducih 3 godine pa cu platit samo 100 kn inace nista od rusenja.
U roku tri godine od prvog poroda ako ponovo rodis i zelis da ti partner bude na porodu placas samo 100kn nakon tri godine opet placas 400kn.
Kad dodjes u rodiliste presvlacis se u garderobi dnevne bolnice ( desno kad udjete na glavna vrata). Njihova spavacica vase papuce bez redjipeta gacuce ovisno o fazi poroda. Stvari u kesi dajes muzu on ne moze idma s tobom u boks. Naknadno ga zovu, uglavnom pred kraj poroda. On ne moze stat cilo vrime s vama tako da robu odnese u auto. S vama ide još mala torba za radjaonu. Veliku ce vam donit muz da vam je daju kad se smistite u sobu.
Evo sam se upravo uclanila. Puno korisnih informacija sam procitala ovde. Hvala cure!! Ja cu za manje od 3 mj. imat priliku proci sve to u st rodilistu… pa me zanima koliko vremena provedes sama u boxu bez muza?! Kad njega pozovu?
To zavisi koliko brzo ti ide porod mislim da ti njega zovu na izgon samo ili pri kraju poroda. Tako da ako se sporo otvaras mozes bit satima sama ili on moze skoro odma bit s tobom ako porod ide brzi, to je individualno bas.
Evo sam se upravo uclanila. Puno korisnih informacija sam procitala ovde. Hvala cure!! Ja cu za manje od 3 mj. imat priliku proci sve to u st rodilistu… pa me zanima koliko vremena provedes sama u boxu bez muza?! Kad njega pozovu?To zavisi koliko brzo ti ide porod mislim da ti njega zovu na izgon samo ili pri kraju poroda. Tako da ako se sporo otvaras mozes bit satima sama ili on moze skoro odma bit s tobom ako porod ide brzi, to je individualno bas.
Naravno, osim ako imaš vezu
Sortiraj odgovore
Najstariji