Stellamaris potpisujem.
Loreen ja sam ti stalno sanjala da radjam a da doktori umisto mene spasavaju mog dragog koji se rušio. ( trebao je ici na porod).
Crnamala, padaju mi na pamet još neka pitanja. Po prijemu u rodilište, oblačiš se (gdje?), odmah obuvaš u svoje papuče i njihovu spavaćicu? Odjeću u kojoj si došla staviš u vrećicu i gdje onda s tim dok ste ti i muž recimo u boksu? Ajme niš mi nije jasno
Ja mislim da cu ja od 36. tjedna tražit da idem u Split na preglede čisto da se psihički pripremim na okolinu da mi ne bude kad dođem ko da sam došla na drugi kraj svijeta...
U roku tri godine od prvog poroda ako ponovo rodis i zelis da ti partner bude na porodu placas samo 100kn nakon tri godine opet placas 400kn.
Kad dodjes u rodiliste presvlacis se u garderobi dnevne bolnice ( desno kad udjete na glavna vrata). Njihova spavacica vase papuce bez redjipeta gacuce ovisno o fazi poroda. Stvari u kesi dajes muzu on ne moze idma s tobom u boks. Naknadno ga zovu, uglavnom pred kraj poroda. On ne moze stat cilo vrime s vama tako da robu odnese u auto. S vama ide još mala torba za radjaonu. Veliku ce vam donit muz da vam je daju kad se smistite u sobu.
Evo sam se upravo uclanila. Puno korisnih informacija sam procitala ovde. Hvala cure!! Ja cu za manje od 3 mj. imat priliku proci sve to u st rodilistu... pa me zanima koliko vremena provedes sama u boxu bez muza?! Kad njega pozovu?
Sortiraj odgovore
Najstariji