Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Stellamaris potpisujem.
    Loreen ja sam ti stalno sanjala da radjam a da doktori umisto mene spasavaju mog dragog koji se rušio. ( trebao je ici na porod).

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

crnamala

Stellamaris potpisujem.
    Loreen ja sam ti stalno sanjala da radjam a da doktori umisto mene spasavaju mog dragog koji se rušio. ( trebao je ici na porod).

I ? Jel se srusio na kraju? :D

crnamala

Prijavi adminu

Loreen

crnamala

Stellamaris potpisujem.
    I ? Jel se srusio na kraju? :D

Ma kakvi kako san zavrsila na carskom nije moga bit s menom. Propade mi 400 kn. Sad moram rodit u iducih 3 godine pa cu platit samo 100 kn inace nista od rusenja. 

Croheidi

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

al se 100 kn ne plaća nakon tri godine? 

Croheidi

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Crnamala, padaju mi na pamet još neka pitanja. Po prijemu u rodilište, oblačiš se (gdje?), odmah obuvaš u svoje papuče i njihovu spavaćicu? Odjeću u kojoj si došla staviš u vrećicu i gdje onda s tim dok ste ti i muž recimo u boksu? Ajme niš mi nije jasno 

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Ja mislim da cu ja od 36. tjedna tražit da idem u Split na preglede čisto da se psihički pripremim na okolinu da mi ne bude kad dođem ko da sam došla na drugi kraj svijeta...

crnamala

Prijavi adminu

U roku tri godine od prvog poroda ako ponovo rodis i zelis da ti partner bude na porodu placas samo 100kn nakon tri godine opet placas 400kn.
    Kad dodjes u rodiliste presvlacis se u garderobi dnevne bolnice ( desno kad udjete na glavna vrata). Njihova spavacica vase papuce bez redjipeta gacuce ovisno o fazi poroda. Stvari u kesi dajes muzu on ne moze idma s tobom u boks. Naknadno ga zovu, uglavnom pred kraj poroda. On ne moze stat cilo vrime s vama tako da robu odnese u auto. S vama ide još mala torba za radjaonu. Veliku ce vam donit muz da vam je daju kad se smistite u sobu.

lala16

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Evo sam se upravo uclanila. Puno korisnih informacija sam procitala ovde. Hvala cure!! Ja cu za manje od 3 mj. imat priliku proci sve to u st rodilistu... pa me zanima koliko vremena provedes sama u boxu bez muza?! Kad njega pozovu?

crnamala

Prijavi adminu

lala

Evo sam se upravo uclanila. Puno korisnih informacija sam procitala ovde. Hvala cure!! Ja cu za manje od 3 mj. imat priliku proci sve to u st rodilistu… pa me zanima koliko vremena provedes sama u boxu bez muza?! Kad njega pozovu?

To zavisi koliko brzo ti ide porod mislim da ti njega zovu na izgon samo ili pri kraju poroda. Tako da ako se sporo otvaras mozes bit satima sama ili on moze skoro odma bit s tobom ako porod ide brzi,  to je individualno bas.

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

crnamala

lala

Evo sam se upravo uclanila. Puno korisnih informacija sam procitala ovde. Hvala cure!! Ja cu za manje od 3 mj. imat priliku proci sve to u st rodilistu… pa me zanima koliko vremena provedes sama u boxu bez muza?! Kad njega pozovu?
    To zavisi koliko brzo ti ide porod mislim da ti njega zovu na izgon samo ili pri kraju poroda. Tako da ako se sporo otvaras mozes bit satima sama ili on moze skoro odma bit s tobom ako porod ide brzi,  to je individualno bas.

Naravno, osim ako imaš vezu 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.