Splitsko rodilište - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Croheidi

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

Strah me da ne provode ove inspekcije na realan način 
    Inače, na telefon nam je rekla tajnica kako se hitno tečaj može platiti i kod nje u uredu do 15-16h  i odmah izda potvrdu.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Ma cure meni dr i sestre uopce nisu bili bahati. Ako su i pokusali ja bih se uvik ispričala kao sto ih gnjavim, i znam da su im pune ruke posla  i zahvaljivala svima na pomoci tako da bi se stvarno i one najgoropadnije smeksale.  Bitno da vam porod bude ok na sto ne mogu ni utjecat uvik doktori a ako imate koga da zvrcne za vas tipa sestara ili doktora dok ste u radjaoni nikad nije na odmet. Sve zavidi sta očekujete.  Iskreno za mene je zvalo nekoliko doktora, sestara i babica i bila sam specijalno na porodu kod jednog doktora ali sam svejedno bila vecinu vremena sama. Ne mogu oni biti stalno s vama pogotovo ako je sve ok. Kad se sjate svi doktori tad brinite!! Sala mala.   
    U krevetu sam jer me skrpala gripa pa vam nspokon pisem moj popis stvsri za rodiliste.

Sara9

Broj poruka: 790

Prijavi adminu

Nestrpljivo ga cekamo 

crnamala

Prijavi adminu

Mala torba za radjaonu:
    -svi dokumenti: svi nalazi, trudnicka, potvrda za partnera, krvna grupa, zdravstvena)
    -1toaletni papir (nepotreban bilo u predradjaoni, bolja opcija vlazni toaletni papir da se nadje)
    -papirnate maramice
    -balzam za usne
    -rucnik ( obavezno, moze i dva mala)
    -par ulozaka (tek kad sam dosla u sobu do tada slavna zelena krpa)
    - jednokratne gacice
    -kesa za robu kad se skinete na prijemu
    -0, 5 boca vode ( obavezno meni zgodnija bila ona s cepom na koji pijete)
    -mobitel, punjac
    -carape ( nepotrebne)
    -keksi, krekeri( nisu mi dali jest poslje dobro dodje za sobu osim ako ste na carski onda nema papanja 2 dana.
    -gumica za kosu ili kopca ( obavezno)
    -papuce
    -dezinfekcijski gel iz dm-a
    ( najbitnije: dokumenti, rucnik, voda, mob i punjac, papuce gumica za kosu)Torba za sobu:
    -ogrtac ( nisam koristila prevruce je, eventualno neki tanki za izac van sobe)
    -spavacica ( koristila njihovu samo sta ih nema dovoljno pa cistu  vjerojatno necete dobit ta tri dana )
    -5 kom jednokratnih gacica ( ostalo viska ali sam ja jako malo krvarila)
    -japanke za tusiranje (tusirala se bez njih a njih nosila po sobi jer mi je u papucama bilo prevruce)
    -paket chicco ulozaka ( po 10 mi donosili svaki dan+neki manji tipa vir, ja sam malo krvarila pa mi je chicco bio prevelik)
    -1mali +1 veliki rucnik
    -vlazne maramice ( imala pampers djecje s njima bi prebrisala i skoljku i lavandin isl..)
    -2 role wc papira ( zna pofalit)
    - grudnjak za dojenje
    -jastucici za dojenje10 kom
    - krema za bradavice
    -plasticne case
    -octenisept sprej za rane
    -osobna higijena: cetkica i pasta za zube, krema za ruke, lice, gel za tusiranje, cesalj, sampon za kosu i fennisam koristila
    -vrecice od 2 l za led ( bacala uloske gacice isl u njih pa u smece)
    -sminka
    Za bebu: 
    -par pelena ( nije mi trebalo oni presvlace)
    -body ( nije trebao)
    - tutica/pidzamica ( super doslo jer nisu imali cistih a on je bljuckao)
    -tera pelene par kom ( ja sam ih koristila jer nemaju dovoljno a gadilo mi se da ga brisem izbljuvanom)
    - nepotrebno mi bila: kozmetika za bebe, dekica, carape, kapica, vatice za pranje)
    To je to ako vam sta padne na pamet pitajte. Malo je drugacije ovisno o nacinu poroda sta smijete a sto ne ( jest, pit, tusiranje, koliko stojite isl) ali je u principu popis isti. Sretno cure. 

Neni5

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

🙌😙 hvala na popisu, onda ja jos moram u nabavku 😁 a tesko ce mi past...
    i tebe je uvatilo, drzi se i zelim da ti sto prije prode

Vmnina

Broj poruka: 257

Prijavi adminu

crnamala bravo hvala!

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

hvala hvala crnamala 
    moje su obe već spakirane, imam sve s popisa, osim wc papira i plastičnih čaša - to mi nije ni palo napamet. a baš danas su mi vrećice pale napamet, pa sam i njih ubacila.
    spavaćicu i presvlaku za bebu svakako nosim, jer su mi rekli da im zna zafalit svega.

crnamala

Prijavi adminu

Ja case nisam ni koristila najvise mi je pasala voda koju sam pila iz boce.
    Vlazne maramice i vlazni wc papir su mene spasili jer se nisam smila tusirat pa sam se tako prva dva dana prala a kasnije nekako na peci bokume prvo gore do reza pa posli donji dio. Iako ne znam da li se smiju koristit ako si sivana.

• Loreen

Broj poruka: 1090

Prijavi adminu

Super! Hvala puno! Čim ozdravim ću si lagano spakirati torbu

Croheidi

Broj poruka: 160

Prijavi adminu

thx na popisu! Imam ubacit još onda vrećice za uloške, stavila sam jednu tetru i nekoliko krpica za bljucanje, baš sam htjela pitat jel potrebno. Wc papir će mu netko već donijeti, nema mista u borši :D

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.