Ja sam svoj kupila prek Fejsa od domaće firme, i baš mi je dobar. Sad je za spavanje, a poslije se da i vezati oko struka da bude za dojenje. Fino ima ciferšlus pa mogu oprati navlaku, a jastul osunčati prije nego bebica stigne. I biraš si uzorak koji hoćeš. (mislim da je bio oko 100kn)
....ja to nisam kupila....za pocetak sam za spavanje uzela veliki jastuk sa kauca za spavanje, a onda sam ga zamjenila sa nekakvim duguljastim, ali ipak ne toliko velikim, za spavanje...nesto slicno ovome, samo kaj moj nije toliko,dugacak i ne ide u polukrug...za sad mi je super, a vjerujem da ce dobro posluzit i za dojenje...
....ja to nisam kupila....za pocetak sam za spavanje uzela veliki jastuk sa kauca za spavanje, a onda sam ga zamjenila sa nekakvim duguljastim, ali ipak ne toliko velikim, za spavanje...nesto slicno ovome, samo kaj moj nije toliko,dugacak i ne ide u polukrug...za sad mi je super, a vjerujem da ce dobro posluzit i za dojenje...
Ja ga imam od skoro samog početka kad mi je počeo rasti trbuh i zaista mi dobro dođe, sto za spavanje, sto za sjedenje... I isto sam ga naručila preko neta od naše firme koja ih proizvodi... Mislim da je bio nekih 100kn.
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala! Dada i MarijaŠ, jel se sjećate možda kak se zove firma ili imate link? Mene leđa već sad muče, a tek sam u 24. tjednu tak da mislim da bi mi možda pomogao..a i za dojenje mi izgleda ful praktično!
Ima tih banana jastuka u Bubamari u King crossu, u Baby magic dućanu (Arena i King cross), Babycentar u City centru, uglavnom svugdje gdje ima opreme za bebe ima i toga. Ja sam svoj kupila u Kiki ali s obzirom da se zatvaraju...niš od toga sad. Samo se cijene dosta razlikuju. Od ovih svih koje sam nabrojala mislim da je u Bubamari najjeftinija, pogledaj si na njihovoj stranici imaš sve artikle i cijene. I imaju i web trgovinu tako da ako nisi iz Zagreba mogu ti dostaviti.
Čini mi se da sam ja kupila u sunasce.hr. Bila je taman neka akcija, mislim da su im inače ti jastuci 180-200kn, ali provjeri si.
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam kupila u aniti, onaj bas dugacki banana jastuk, i postala sam ovisna o njemu i ne dam ga ni poslije poroda, samo mi se cini da cemo morat i mom muzu kupiti jednoga jer mi ga stalno otima
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji