....ja to nisam kupila....za pocetak sam za spavanje uzela veliki jastuk sa kauca za spavanje, a onda sam ga zamjenila sa nekakvim duguljastim, ali ipak ne toliko velikim, za spavanje...nesto slicno ovome, samo kaj moj nije toliko,dugacak i ne ide u polukrug...za sad mi je super, a vjerujem da ce dobro posluzit i za dojenje...
Ja ga imam od skoro samog početka kad mi je počeo rasti trbuh i zaista mi dobro dođe, sto za spavanje, sto za sjedenje... I isto sam ga naručila preko neta od naše firme koja ih proizvodi... Mislim da je bio nekih 100kn.
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala! Dada i MarijaŠ, jel se sjećate možda kak se zove firma ili imate link? Mene leđa već sad muče, a tek sam u 24. tjednu tak da mislim da bi mi možda pomogao..a i za dojenje mi izgleda ful praktično!
Čini mi se da sam ja kupila u sunasce.hr. Bila je taman neka akcija, mislim da su im inače ti jastuci 180-200kn, ali provjeri si.
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam kupila u aniti, onaj bas dugacki banana jastuk, i postala sam ovisna o njemu i ne dam ga ni poslije poroda, samo mi se cini da cemo morat i mom muzu kupiti jednoga jer mi ga stalno otima
Koje je gluposti sanjam stalno,prvo dragi na motoru i stalno strepim da će mu se nešto desiti,pa nešto se desilo bebi,pa noćas da krvarim,užas
Hvala! Morat ću ić pogledat kak izgleda uživo, ovako na webu djeluje dosta malo, tj. usko.
Ja tražim nešto ovakvo ili ovo ali mislim da ću to morat naručit, da to kod nas neću naći..
Sortiraj odgovore
Najstariji