Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 13:50

....ja to nisam kupila....za pocetak sam za spavanje uzela veliki jastuk sa kauca za spavanje, a onda sam ga zamjenila sa nekakvim duguljastim, ali ipak ne toliko velikim, za spavanje...nesto slicno ovome, samo kaj moj nije toliko,dugacak i ne ide u polukrug...za sad mi je super, a vjerujem da ce dobro posluzit i za dojenje...

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 14:06

Ja ga imam od skoro samog početka kad mi je počeo rasti trbuh i zaista mi dobro dođe, sto za spavanje, sto za sjedenje... I isto sam ga naručila preko neta od naše firme koja ih proizvodi... Mislim da je bio nekih 100kn.

Krešimir 19.08.2014. <3

kimito
    13. Kolovoz 2014. 14:16

Hvala! Dada i MarijaŠ, jel se sjećate možda kak se zove firma ili imate link? Mene leđa već sad muče, a tek sam u 24. tjednu tak da mislim da bi mi možda pomogao..a i za dojenje mi izgleda ful praktično!

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 14:19

Čini mi se da sam ja kupila u sunasce.hr. Bila je taman neka akcija, mislim da su im inače ti jastuci 180-200kn, ali provjeri si.

Krešimir 19.08.2014. <3

kimito
    13. Kolovoz 2014. 14:25

Hvala!

Lilica
    13. Kolovoz 2014. 19:10

ja sam kupila u aniti, onaj bas dugacki banana jastuk, i postala sam ovisna o njemu i ne dam ga ni poslije poroda, samo mi se cini da cemo morat i mom muzu kupiti jednoga jer mi ga stalno otima 

Nalah
    19. Kolovoz 2014. 09:28

Koje je gluposti sanjam stalno,prvo dragi na motoru i stalno strepim da će mu se nešto desiti,pa nešto se desilo bebi,pa noćas da krvarim,užas

kimito
    19. Kolovoz 2014. 10:06

Hvala! Morat ću ić pogledat kak izgleda uživo, ovako na webu djeluje dosta malo, tj. usko.
    Ja tražim nešto ovakvo   ili ovo   ali mislim da ću to morat naručit, da to kod nas neću naći..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.