Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    12. Kolovoz 2014. 09:11

Imam jedno glupo pitanje-jel mogu nekako naškoditi bebi,od svog silnog okretanja dok spavam?Ne spavam na trbuhu,ali se konstantno vrtim s boka na bok,pa se bojim da ju nekak ne spljoštim

Lilica
    12. Kolovoz 2014. 09:58

ne mozes draga, zasticena je beba u svojoj posteljici  

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 10:05

Hvala

kimito
    13. Kolovoz 2014. 13:11

Cure, jel ima koja onaj jastuk za spavanje i kasnije za dojenje? Izgleda jako udobno za spavanje, imate preporuku?

Nalah
    13. Kolovoz 2014. 13:18

Ja sam kupila svoj u Odeji, ima oblik zmije,a imaju i za dojenje.Meni nije ništa posebno,mene spašava to kaj imam Dormeo

MalaMuca
    13. Kolovoz 2014. 13:39

Ja si dragog namjestim da mi je ko taj jastuk i on me spašava, samo kaj nam je koma sad dok je ovak toplo pa se skroz zaljepimo jedan za drugoga :D

Dada32
    13. Kolovoz 2014. 13:41

Ja sam svoj kupila prek Fejsa od domaće firme, i baš mi je dobar. Sad je za spavanje, a poslije se da i vezati oko struka da bude za dojenje. Fino ima ciferšlus pa mogu oprati navlaku, a jastul osunčati prije nego bebica stigne. I biraš si uzorak koji hoćeš. (mislim da je bio oko 100kn)

Nalah
    13. Kolovoz 2014. 13:43

Dada,na ovaj princip?
    http://www.jastukzadojenje.com/

Nalah
    13. Kolovoz 2014. 13:43

Dada,na ovaj princip?
    http://www.jastukzadojenje.com/

DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 13:50

....ja to nisam kupila....za pocetak sam za spavanje uzela veliki jastuk sa kauca za spavanje, a onda sam ga zamjenila sa nekakvim duguljastim, ali ipak ne toliko velikim, za spavanje...nesto slicno ovome, samo kaj moj nije toliko,dugacak i ne ide u polukrug...za sad mi je super, a vjerujem da ce dobro posluzit i za dojenje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.