Imam jedno glupo pitanje-jel mogu nekako naškoditi bebi,od svog silnog okretanja dok spavam?Ne spavam na trbuhu,ali se konstantno vrtim s boka na bok,pa se bojim da ju nekak ne spljoštim
Cure, jel ima koja onaj jastuk za spavanje i kasnije za dojenje? Izgleda jako udobno za spavanje, imate preporuku?
Ja sam kupila svoj u Odeji, ima oblik zmije,a imaju i za dojenje.Meni nije ništa posebno,mene spašava to kaj imam Dormeo
Ja si dragog namjestim da mi je ko taj jastuk i on me spašava, samo kaj nam je koma sad dok je ovak toplo pa se skroz zaljepimo jedan za drugoga :D
Ja sam svoj kupila prek Fejsa od domaće firme, i baš mi je dobar. Sad je za spavanje, a poslije se da i vezati oko struka da bude za dojenje. Fino ima ciferšlus pa mogu oprati navlaku, a jastul osunčati prije nego bebica stigne. I biraš si uzorak koji hoćeš. (mislim da je bio oko 100kn)
....ja to nisam kupila....za pocetak sam za spavanje uzela veliki jastuk sa kauca za spavanje, a onda sam ga zamjenila sa nekakvim duguljastim, ali ipak ne toliko velikim, za spavanje...nesto slicno ovome, samo kaj moj nije toliko,dugacak i ne ide u polukrug...za sad mi je super, a vjerujem da ce dobro posluzit i za dojenje...
Sortiraj odgovore
Najstariji