Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    09. Lipanj 2014. 13:14

ja bas fino spavam, nisam skuzila neke promjene. nit mi se vise spava niti manje.. samo kad se probudim oko 6-7 cesto ne mogu vise zaspati, to mi se u zadnje vrijeme sve cesce dogada..

Tina0208
    09. Lipanj 2014. 13:24

joj antonio pa kud god pogledas tebi je katastrofa... da ti bar mogu pomoci...vec mi je i muka od tvojih postova kad napises nove tegobe...sirota bila....
    curke onda samo spavajte dok jos mozete…. heheheheeh

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    09. Lipanj 2014. 13:34

He he ja vam necu rec naspavajte se to je uistinu glupost mogu samo rec blago van kad mozete spavati i uzivajte dokle god mozete da spavate i ja cu samo da pocnem spavat.

Tina0208
    09. Lipanj 2014. 13:36

ajde antonio drzim figice da napokon pocnes spavati.....

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    09. Lipanj 2014. 15:11

e a kaj se tice vrucine kaj ste pisale, zamislite samo kak je meni i bit ce vam lakse  ja sam usla u trece tromjesecje taman sad kad pocinju 3 najvruca mjeseca u godini 

medsr
    09. Lipanj 2014. 15:18

alo cure.ja slabo tj.isprekidano spavam praktički cijelu trudnoću.prvo zbog mučnina,a onda je počelo noćno pišanje.sad odbrojavamo posljednji mjesec trudnoće i više se uopće ne nerviram zbog nespavanja.na wc se budim barem tri put,a jednom ili dva put sam žedna,budna prije 7h.mislim da se sad već i tijelo priprema na nespavanje kad nam dođe mali pišulinac,a ja prilegnem kroz dan dok osjećam umor...pa ponoći opet fešta

ninika11
    09. Lipanj 2014. 15:34

ja sinoć od vrućine nikako zaspati, još mi je muka bila.. pa sam mužića budila oko tri, pol 4 da ide klimu paliti.. a što će kad mora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.