ja bas fino spavam, nisam skuzila neke promjene. nit mi se vise spava niti manje.. samo kad se probudim oko 6-7 cesto ne mogu vise zaspati, to mi se u zadnje vrijeme sve cesce dogada..
joj antonio pa kud god pogledas tebi je katastrofa... da ti bar mogu pomoci...vec mi je i muka od tvojih postova kad napises nove tegobe...sirota bila....
curke onda samo spavajte dok jos mozete…. heheheheeh
Laura 21.08.2014 :-*
He he ja vam necu rec naspavajte se to je uistinu glupost mogu samo rec blago van kad mozete spavati i uzivajte dokle god mozete da spavate i ja cu samo da pocnem spavat.
ajde antonio drzim figice da napokon pocnes spavati.....
Laura 21.08.2014 :-*
e a kaj se tice vrucine kaj ste pisale, zamislite samo kak je meni i bit ce vam lakse ja sam usla u trece tromjesecje taman sad kad pocinju 3 najvruca mjeseca u godini
alo cure.ja slabo tj.isprekidano spavam praktički cijelu trudnoću.prvo zbog mučnina,a onda je počelo noćno pišanje.sad odbrojavamo posljednji mjesec trudnoće i više se uopće ne nerviram zbog nespavanja.na wc se budim barem tri put,a jednom ili dva put sam žedna,budna prije 7h.mislim da se sad već i tijelo priprema na nespavanje kad nam dođe mali pišulinac,a ja prilegnem kroz dan dok osjećam umor...pa ponoći opet fešta
ja sinoć od vrućine nikako zaspati, još mi je muka bila.. pa sam mužića budila oko tri, pol 4 da ide klimu paliti.. a što će kad mora
Sortiraj odgovore
Najstariji