Spavanje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    09. Lipanj 2014. 11:42

a trudna sam jednako koliko i antonio i bas mi cudno da ne moze spavati.....

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    09. Lipanj 2014. 11:45

od trinaestog tj ja mucim muku ali jos malo uh jos dva tj i pocet cu radit vjezbe sa mojim muzem to ce me brzo potaknut he he necu se skidat sa njega do sad je postio brizan.ha ha ha.

Tina0208
    09. Lipanj 2014. 11:48

haha antonio.....samo naprijed....
    DarijaZ....... mislim koji komentar.....  nije dosta prokomentiran mozda????

antonio
    09. Lipanj 2014. 11:51

Tina ja jedva cekam da se porodim joj ova toplina ce nas pokositi kao macke.

Tina0208
    09. Lipanj 2014. 11:56

oh ne spominji mi vrucinu...doslovce sam se otopila dok sam dosla iz ducana danas....
    na kuci su sve rolete spustene i ja sam unutra ko skoljka u moru...duboko zavucena u hladnije dijelove...jhehe
    sreca bozja sto imam super kucu u kojoj je stvarno lijepo hladovina po vrucini...a otkad smo stavili pvc prozore preporodila sam se....
    jos da ne moram muku mucit sa nekom glupom tezinom koju osjecam jucer i danas sve bi bilo super....

antonio
    09. Lipanj 2014. 12:43

Tina ja ne izlazim iz kuce sama nigdje radi jako niskog tlaka padam u nesvjest sad je jos gore tako da mi muz sve donese jedino kad se poklopida moram djecu vozit doktoru onda moram pa kud puklo da puklo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.