Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa

Broj poruka: 846

Prijavi adminu

Anelerien

surich

Eeej, cure! Cestitke Anelerien i freyaa, uspjele smo 😺💝
    Samo hrabro dalje u oporavak, najbitnije smo postigle 😊
    Hvala za svaku podršku 💟
    Moja curka se rodila 8.1. u 22:08, 38+2, puknuo vodenjak noć prije. Vaginalno, prošlo sve dobro… ne mogu ju prestati gledati 😍 pokušavam skužiti di je tih 3830 g stalo u mene 😆
    Za sve cure koje ovo čitaju, a događalo im se slično kao i meni - nemojte se predati, stvarno je sve individualno i moguće. Dan po dan, tjedan po tjedan 😇
    Koje divne vijesti! Cestitam i zelim sretno majcinstvo, da sve nastavi prolaziti kako treba! 💕 Vec je to velika cura, moj je tek na 3300 a ima skoro 3 tjedna, onda mozes misliti koja mrvica kad je bio 2600g. Neka samo jede i polako dobiva na tezini i sve ce biti ok. Bas kako kazes, dan po dan, tjedan po tjedan. Joj kad se sjetim, bilo je grozno ali prezivjele smo i sad su neki drugi izazovi pred nama. 😊

Hej, kako si ti? Jesi li se oporavila od carskog? Mene jos uvijek malo boli.
    Btw u kojem polozaj stavljate bebu da spava? Moj je poceo sam da okrece glavu danss pa me bas strah...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.