Draga Sassy
Sad vec stvarno rijetko zavirim na ovu temu, ali te se rado sjetim i neizmjerno mi je drago da si dogurala do samog kraja, buduci da si s mirovanjem stvarno krenula ko i ja jako ranooo....
Znam koliko te u početku pratio strah, ali evo još jedan dokaz da se može izdrzati ma koliko teško bilo. 🙏❤️🥰
Hvala ti draga Dea ❤️
Zvuci nemoguce i nestvarno ali eto, doguralo se. Posljedica ima za mamu svakako ali blizmo se kraju.
Imam carski zakazan za cetvrtak i trema me pere ali nadamo se da prodje sve kako treba.
Serklaz vise ne mozemo drzati i cekati formalno termin (kod mene beba je po uz manja) al u "terminu je" pa nadamo se najboljem...
Ja nikako nisam dobila zeleno svjetlo za pokrenut se pa vjerujem da ce i to biti zahtjevno kasnije al trenutno je najbitnije da beba dodje na svijet zdrava 💕
Nadam se da ste ti i tvoj sincic dobro i zdravo.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Znači taman sam te uhvatila na samom kraju!
Biti će to sve ok...
Bitno da beba bude dobro, a mama se uvijek na kraju nekako oporavi.
A to da će posljedice ostati...one psihicke se itekako pripremi.
Mislit ćeš da si ih nadrasla, ali malo po malo će izlaziti van.
Mene tek sad i kad i držim maleckog u rukama i sve ružno je iza nas i znam da je dobro opere ponovo osjećaj straha, a šta da nije uspjelo...doslovno me neka najobičnija stvar vrati mislima u prošlo ljeto kad sam ležala i molila se da uspije...to je samo znak koliko je to ipak ostavilo traga na nama i koliko će još trebati proći vremena da te rane zacijele...
Želim ti svu sreću u četvrtak ..da sve prođe u najboljem redu!!! ♥️
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Vec meni dolaze ti momenti, zacas se rasplacem. Pa me kritikuje muz kao sto si nezahvalana, ama reko nisam nezahvalna vec jednostavno skupi se covjeku sve, koje strahove sam proslo pa pogotovo sad pred porod milion nekih novih strahova se javlja ali et nadam se nekom mirnijem periodu koliko toliko. Bar mentalno xD
Hvala ti, javim se ovdje svakako kad stignem ❤️

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji