Cure vi ste vec u odmakloj trudnoći, ali me zanima vas početak.
Ja sam danas bila na pregledu i beba je super. Danas mi je prvi put mjerila cerviks i izmjerila je 32 mm. Nije ništa komentirala da je skraćen i da moram mirovati ili nešto čak je rekla nek uživam u blagandima kad je sve ok, ali mene ipak malo kopka.
Čitala sam dok sam zatvorena da je sve ok, možda mi je prirodno kraći. Na klasični redovni pregled sam naručena za 4 tjedna.To je ok cerviks, zavisi I kako se postavi sonda i od ginekologa do ginekolog. Samo bih ti savjetovala da uzmes roidakal ili feronu, super su za ocuvanje cerviksa. Da je sta lose, rekla bi ti doktorica, tako da uzivaj.. 😊
Hvala puno na odgovoru! Svugdje čitam da neke već s 32 mm čak i u kasnijim tjednima stave na mirovanje tako da mi ništa nije bilo jasno, a nisam se snašla i pitala ginek. 🙂Te tablete se mogu uzeti na svoju ruku u slobodnoj prodaji? Inače samo duo mama prenatalne pijem, a do 12. tjedna sam duphaston i dodatnu folnu.
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ja sam danas bila na pregledu i beba je super. Danas mi je prvi put mjerila cerviks i izmjerila je 32 mm. Nije ništa komentirala da je skraćen i da moram mirovati ili nešto čak je rekla nek uživam u blagandima kad je sve ok, ali mene ipak malo kopka.
Čitala sam dok sam zatvorena da je sve ok, možda mi je prirodno kraći. Na klasični redovni pregled sam naručena za 4 tjedna.To je ok cerviks, zavisi I kako se postavi sonda i od ginekologa do ginekolog. Samo bih ti savjetovala da uzmes roidakal ili feronu, super su za ocuvanje cerviksa. Da je sta lose, rekla bi ti doktorica, tako da uzivaj.. 😊Hvala puno na odgovoru! Svugdje čitam da neke već s 32 mm čak i u kasnijim tjednima stave na mirovanje tako da mi ništa nije bilo jasno, a nisam se snašla i pitala ginek. 🙂Te tablete se mogu uzeti na svoju ruku u slobodnoj prodaji? Inače samo duo mama prenatalne pijem, a do 12. tjedna sam duphaston i dodatnu folnu.
Zatvorena si, tako da mislim da je ok to.. Naravno ti mozes malo usporiti tempo, gledaj da predugo ne sjedis, ne nosi nista tesko, cuvaj se malo.. U slobodnoj je prodaji, ja sam pila roidakal od 8tj pa sve do 35, mozes procitati malo vise o njemu, iskustva su dobra.. Ja sam imala jake kontrakcije pa se nisam otvorila tad.. Imas I feronu, jeftinija je malo ali po meni je bolji roidakal, malo je skuplji, ferona je jeftinija..
Čitala sam dok sam zatvorena da je sve ok, možda mi je prirodno kraći. Na klasični redovni pregled sam naručena za 4 tjedna.To je ok cerviks, zavisi I kako se postavi sonda i od ginekologa do ginekolog. Samo bih ti savjetovala da uzmes roidakal ili feronu, super su za ocuvanje cerviksa. Da je sta lose, rekla bi ti doktorica, tako da uzivaj.. 😊Hvala puno na odgovoru! Svugdje čitam da neke već s 32 mm čak i u kasnijim tjednima stave na mirovanje tako da mi ništa nije bilo jasno, a nisam se snašla i pitala ginek. 🙂Te tablete se mogu uzeti na svoju ruku u slobodnoj prodaji? Inače samo duo mama prenatalne pijem, a do 12. tjedna sam duphaston i dodatnu folnu.
Zatvorena si, tako da mislim da je ok to.. Naravno ti mozes malo usporiti tempo, gledaj da predugo ne sjedis, ne nosi nista tesko, cuvaj se malo.. U slobodnoj je prodaji, ja sam pila roidakal od 8tj pa sve do 35, mozes procitati malo vise o njemu, iskustva su dobra.. Ja sam imala jake kontrakcije pa se nisam otvorila tad.. Imas I feronu, jeftinija je malo ali po meni je bolji roidakal, malo je skuplji, ferona je jeftinija..
Hvala ti još jednom! Da do sad sam bila u punom gasu, iako sam doma stalno nešto čistim, šećem radim, malo ću sad popustit nakon Božića i više odmarati. 🙂
Još da te pitam, kontrakcije bi valjda primjetila i znala da imam? 🤣
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Zatvorena si, tako da mislim da je ok to.. Naravno ti mozes malo usporiti tempo, gledaj da predugo ne sjedis, ne nosi nista tesko, cuvaj se malo.. U slobodnoj je prodaji, ja sam pila roidakal od 8tj pa sve do 35, mozes procitati malo vise o njemu, iskustva su dobra.. Ja sam imala jake kontrakcije pa se nisam otvorila tad.. Imas I feronu, jeftinija je malo ali po meni je bolji roidakal, malo je skuplji, ferona je jeftinija..Hvala ti još jednom! Da do sad sam bila u punom gasu, iako sam doma stalno nešto čistim, šećem radim, malo ću sad popustit nakon Božića i više odmarati. 🙂
Još da te pitam, kontrakcije bi valjda primjetila i znala da imam? 🤣
Vjeruj da bi, to ne mozes da ne primjetis 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji