Jesu,jučer.
Mirujem i za sad sve ok.
Bolova nemam ni iscjedka više.
Super. Kad imaš opet kontrolu? Ja bila danas nakon 2 tjedna i sav drži pa se nadam da ce tako i ostati do kraja.🤞🙏
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Odlično! Koliko je već tebi prošlo od serklaže?
Ja moram za 3 tjedna na kontrolu.
Odlično! Koliko je već tebi prošlo od serklaže?
Ja moram za 3 tjedna na kontrolu.
24.2. sam imala. A 28.2.me pustili iz bolnice. I danas sam nakon 2 tjedna bila na kontroli. Jesu ti dali kakvu terapiju? Tih 3 tjedna vjerojatno moras strogo mirovati? Jesu ti još što rekli,kakav savjet?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Pijem Eritromicin (antibiotik) zbog Ureaplasme još za svaki slučaj i Utrogestan vaginalno 1×200.
Nisu mi iskreno savjetovali nikakvo mirovanje,ali ja mirujem i pijem još dodatno magnezij direkt 375mg ujutro i navečer.
Pijem Eritromicin (antibiotik) zbog Ureaplasme još za svaki slučaj i Utrogestan vaginalno 1×200.
Nisu mi iskreno savjetovali nikakvo mirovanje,ali ja mirujem i pijem još dodatno magnezij direkt 375mg ujutro i navečer.
Ja pijem utrogestan 2×200 i roidakal. Meni je jučer rekla strogo mirovanje jer sam je baš pitala...još ću izdržati 2 tjedna pa ću onda opet vidjeti što će reći. 🙏
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Ja sam isto pila utrogestan 2x200 onda su mi rekli dva dana nakon operacija da stavljam vaginalno 1x200 do kontrole. Roidakal sam također počela piti još prije hospitalizacije,ali onda kako smo krenuli sa hrpom antibiotika bilo mi je previše tableta na želudac.
Evo meni zbilja nisu ništa posebno savjetovali i malo sam ostala i iznenađena što su me tako brzo nakon operacije otpustili kući,ali u svakom slučaju mislim da se podrazumijeva mirovati s obzirom na stanje i operaciju,ne mislim se šaliti sa trudnoćom da doguramo lijepo do termina.
Vidjet ćemo nakon kontrole još što će reći.
Pregledali su me na otoustu kući i rekli da sve čvrsto drži pa se nadam da će tako i ostati i kod mene i kod tebe. Tu smo tjedan dana razlike u trudnoći,ja sam 25+3 danas.
Ja sam isto pila utrogestan 2x200 onda su mi rekli dva dana nakon operacija da stavljam vaginalno 1x200 do kontrole. Roidakal sam također počela piti još prije hospitalizacije,ali onda kako smo krenuli sa hrpom antibiotika bilo mi je previše tableta na želudac.
Evo meni zbilja nisu ništa posebno savjetovali i malo sam ostala i iznenađena što su me tako brzo nakon operacije otpustili kući,ali u svakom slučaju mislim da se podrazumijeva mirovati s obzirom na stanje i operaciju,ne mislim se šaliti sa trudnoćom da doguramo lijepo do termina.
Pregledali su me na otoustu kući i rekli da sve čvrsto drži pa se nadam da će tako i ostati i kod mene i kod tebe. Tu smo tjedan dana razlike u trudnoći,ja sam 25+3 danas.
Sve ćemo mi izdržati za naše bebice 🙏💪🏻 ja pijem svašta od tableta ali pijem i pandu omnibiotic pa mislim da mi to regulira probavu i da mi ne padaju teško tablete na želudac.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Sve ćemo mi izdržati za naše bebice 🙏💪🏻 ja pijem svašta od tableta ali pijem i pandu omnibiotic pa mislim da mi to regulira probavu i da mi ne padaju teško tablete na želudac.
Kako si Libo1415 ?
Meni sutra punih 28-prvi cilj za dostignuti😄
Prekosutra prva kontrola nakon serklaže 🤞
Pozdrav cure. Kod mene je na zadnjem pregledu ustanovnjeno da je cervix Y oblika, oko 26-28 mm. Je li netko bio u takvoj sitauciji? Ja sam jako uplasena zbog Y oblika jer sam tek u 29.tjednu :/
Pozdrav cure. Kod mene je na zadnjem pregledu ustanovnjeno da je cervix Y oblika, oko 26-28 mm. Je li netko bio u takvoj sitauciji? Ja sam jako uplasena zbog Y oblika jer sam tek u 29.tjednu :/
Pozdrav Piamia, moj je u 22 tjednu bio 7,5mm i U oblik pa se do 25tog ništa nije pogoršalo međutim tada su me zašili.
Bitno je zašto dolazi do skraćivanja cerviksa i otvaranja unutarnjeg ušća, trebalo bi isključiti mogućnost infekcije/bakterije i mirovati što više.
Za moje stanje je bila kriva bakterija,ali nakon nekoliko doza antibiotika saniralo se hvala Bogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji