Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    11. Lipanj 2025. 14:02

petrucika

Heki8

Cure,kako ste?
    Libo,ništa se ne javljaš,nadam se da si dobro i ti i bebica!

Nasa Libo s ljetnica je davno rodila tj ima oko mjesec dana 🥰i super su i ona i nebica vec su one kuci dosle!! Ja upadam ali ja vas isto procitam ponekad pa evo cisto da znate za sretan kraj🩷

I ona i bebica/ ispravak!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• ana2012
    12. Lipanj 2025. 15:07

Da se javim s kontrole.
    Tjedan dana nakon serklaže, cerviks mjeri oko 30 mm, održan, šav drži - ja prezadovoljna.
    E sad, s obzirom na to da se dalje kontroliram u Petrovoj, zna li neka od vas moram li se posebno naručivati za UZV (koji se trenutnk radi u hitnoj) ili je to povezano? Na nalazu iz trudnicke su mi samo upisali kontrolu za tri tjedna u 9:40.
    Hvalaa

Nela2105
    13. Lipanj 2025. 09:11

ana2012

Da se javim s kontrole.
    Tjedan dana nakon serklaže, cerviks mjeri oko 30 mm, održan, šav drži - ja prezadovoljna.
    E sad, s obzirom na to da se dalje kontroliram u Petrovoj, zna li neka od vas moram li se posebno naručivati za UZV (koji se trenutnk radi u hitnoj) ili je to povezano? Na nalazu iz trudnicke su mi samo upisali kontrolu za tri tjedna u 9:40.
    Hvalaa

Dada, odes dole di je hitna, narucujes se na uzv tamo odma na salteru.. pokusaj vidjet da te naruce u srijedu, tad Zlopasa radi uzv.

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.