Ohoo, svaka cast! 32 zvuci bas dobro, ali nadam se da cete do kraja ☺️ Kazu da je od 32.tjedna moze biti jednak ishod kao kod bebe rodene u kasnijim tjednima.
Meni se cerviks skratio na 20 mm 😢 a sad smo napunili 21.tjedan 🥺 nadam se samo da ce se skracivanje sad usporit da doguramo do 30.bar, to je nekakav pocetni cilj. Sivat me nece, tako su odlucili doktori. Napumpana sam tabletama na maksimalno, nadam se da ce to drzat.
Ohoo, svaka cast! 32 zvuci bas dobro, ali nadam se da cete do kraja ☺️ Kazu da je od 32.tjedna moze biti jednak ishod kao kod bebe rodene u kasnijim tjednima.
Meni se cerviks skratio na 20 mm 😢 a sad smo napunili 21.tjedan 🥺 nadam se samo da ce se skracivanje sad usporit da doguramo do 30.bar, to je nekakav pocetni cilj. Sivat me nece, tako su odlucili doktori. Napumpana sam tabletama na maksimalno, nadam se da ce to drzat.
Ti si u bolnici onda? Sretno i drzi se. Procitala sam ovdje puno slicnih prica s tvojom pricom tako da vjerujem da moze sve biti ok! Bitno da nemas neku infekciju a to su sigirno provjerili ili ako imas su ti dali antibiotik🙏🏽
Ti si u bolnici onda? Sretno i drzi se. Procitala sam ovdje puno slicnih prica s tvojom pricom tako da vjerujem da moze sve biti ok! Bitno da nemas neku infekciju a to su sigirno provjerili ili ako imas su ti dali antibiotik🙏🏽
Ne, kuci sam, doktori su nekako preopusteni oko svega toga, sto meni zapravo i radi paniku.
Vidim da zene u mom tjednu s cerviksom 30 vec hospitaliziraju, a moji su kao “nista vi ne brinite”.
Naravno, draze mi je stat doma nego u bolnici, samo bih htjela znati da radim sve sto mogu.
Je li se Vama sto skracivao ili ste i dalje na 25? 🙏🏻 Hoce li Vam sad u visem tjednu ici cesce pregledi ili?
Ne, kuci sam, doktori su nekako preopusteni oko svega toga, sto meni zapravo i radi paniku.
Vidim da zene u mom tjednu s cerviksom 30 vec hospitaliziraju, a moji su kao “nista vi ne brinite”.
Naravno, draze mi je stat doma nego u bolnici, samo bih htjela znati da radim sve sto mogu.
Je li se Vama sto skracivao ili ste i dalje na 25? 🙏🏻 Hoce li Vam sad u visem tjednu ici cesce pregledi ili?
Maki ne brini se, sve ce biti u redu samo miruj što više.
Kao što Piamia kaže,ako nema nikakve infekcije koja bi pospješila daljnje skraćivanje i otvaranje bit ce sve u redu 🤞
Makar jasna mi je zabrinutost, moj je cerviks u 22 tjednu bio na bijednih 7 mm, 3 tjedna nakon se dalje nije skraćivao,ali su me u 25 tt zašili na kraju za svaki slučaj.
Libo1415 kako si? U komadu ste još nadam se?
Maki ne brini se, sve ce biti u redu samo miruj što više.
Kao što Piamia kaže,ako nema nikakve infekcije koja bi pospješila daljnje skraćivanje i otvaranje bit ce sve u redu 🤞
Makar jasna mi je zabrinutost, moj je cerviks u 22 tjednu bio na bijednih 7 mm, 3 tjedna nakon se dalje nije skraćivao,ali su me u 25 tt zašili na kraju za svaki slučaj.
Libo1415 kako si? U komadu ste još nadam se?
Ej draga. Evo i dalje na lijevom boku. Još uvijek zašivena iako sam imala trudove koje nisam ni znala da imam, išla na na hitnu jer sam imala krvi kad sam se obrisala I onda mi radili ctg I otkrili trudove pa sam dobivala tokolizu. Sad doma ležim i čekam da za 12 dana idem opet na kontrolu da vidim što će reći. Sad sam u 33 tjednu. Kako si ti? Još mirujes?🍀
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Drago mi je da si doma,tamo je ipak lakše nego u bolnici i već ste u velikim tjednima tako da će to biti sve super!
Još malo i bliži se puni termin 🙂
Ja sam dobro, danas 32+2, bila sam na kontroli sa 32 tjedna,zatvorena skroz,sve u redu, iskreno od 30tog tjedna uopće više ne mirujem,ne radim ništa fizički teško,ali skuham,stavim sušit veš,odem autom obavit neke stvari i tako.
Heki tako i ja, po kuci napravim minimalno sto mogu ovako s nogu da nije neko sagibanje i to, jedino ne vozim, ne idem nigdje bas osim sto je nuzno. U petak 34, jos koji tjedan samo pa cu bit puno mirnija.
Heki tako i ja, po kuci napravim minimalno sto mogu ovako s nogu da nije neko sagibanje i to, jedino ne vozim, ne idem nigdje bas osim sto je nuzno. U petak 34, jos koji tjedan samo pa cu bit puno mirnija.
Piamia 34 je ogroman uspjeh! Bravo!
Baš mi je doktorica na pregledu rekla da je njima ginekolozima uvijek cilj da trudnica dogura do 34 tjedna i 2kg djetetove težine jer tada je dijete sposobno samo disati,svi organi su razvijeni i bebica već ima dovoljnu masu da izbjegne inkubator tako da svaki tjedan nakon toga je bonus!
I ja sam puno opustenija ali evo kak tece vrijeme naravno da bih bar 36,37.. da fkt bude sve ok i da mozemo i doma nakon poroda da izbjegnemo tu bolnicu i taj stres i sve. To zelim i tebi! :)
Ja jos nista za bebu nisam pripremila(imamo sve i od prve)ali u smislu pranja robe i to jer me strah ako bas toliko krenem rintat da bi nesto moglo krenut :/
Naravno, sve bi mi htjele doći do punog termina tako bi bilo najbolje za nas i naše bebe,ali se svakako lakše diše kad se uđe u te sigurnije tjedne.
Apsolutno suosjećam jer niti ja nemam ništa niti sam išta pripremila i počela sređivati baš isto zato da ne potaknem nešto prije reda,a kad se sjetim da sam za prvo dijete imala sve spremno mjesecima prije poroda🤣 Ali zbilja se sve stigne na kraju riješiti samo nek sve bude u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji