freyaa samo si nam nestala sa zimskih beba, sve smo bile zabrinute i mislile na tebe tako da mi je drago vidjeti da si rodila i da je sve dobro prošlo! Šaljem ti velike čestitke i želim ti brz oporavak, uživaj sa bebicom ♥️🙏🏻
Bila sam u bolnici malo duze i na mirovanju pa sam se iskljucila malo iz svega, znam da su i druge zenice imale lazne kontrakcije pa da ih ne uplasim.
Vidjela sam da si odgodila indukciju, savjetovala bih ti puno datula, ananas ali onaj srz i curb walk i meni i jos jednoj drugarici je to sve pokrenulo, a mislila sam nakon svih lijekova da ce biti jako tesko.. ako te i bude cekala indukcija, samo slusaj babicu i disi.. Ja sam nazalost zavrsila na carskom, ali bogu hvala beba je dobro.. sretno 😘❤️❤️
Eh djevojke da se javim, jucer u 10:10 stigao nam je nas djecak.. Bio je hitan carski rez, ali sve se dobro zavrsilo bogu hvala.. Sretno svima..Btw @Piamia ok je tu da osjetis pokrete..
Draga freyaa, cestitam! Nadam se da se oporavljas i da je sve s djecakom ok! I sve najljepse u novoj godini!Evo da se i ja javim, moj se rodio 29.12.prosle godine, Novu godinu smo proveli u bolnici. Isto carski rez, ali moj je bio planiran zbog mog zdravlja. Malisa je bio sitan, i izgubio kila i malo se borio s niskom temperaturom, ali kad smo dosli kuci, za 3 dana je vratio tezinu i dobro je, skoro je dosao do 3kile. Oporavak nakon carskog dobro ide takodjer, ja sam vec evo 11. dan, idem van setati i sve manje uzimam tableta. Nadam se freyaa da i tebi oporavak ide dobro!Ne znam ovdje postoji li nacin da se privatno cujemo, ali ako ikad trebas pricati, razmijeniti iskustva itd, bilo bi mi drago! 😊surich - ima li kakvih novosti od tebe?
Draga freyaa, cestitam! Nadam se da se oporavljas i da je sve s djecakom ok! I sve najljepse u novoj godini!Evo da se i ja javim, moj se rodio 29.12.prosle godine, Novu godinu smo proveli u bolnici. Isto carski rez, ali moj je bio planiran zbog mog zdravlja. Malisa je bio sitan, i izgubio kila i malo se borio s niskom temperaturom, ali kad smo dosli kuci, za 3 dana je vratio tezinu i dobro je, skoro je dosao do 3kile. Oporavak nakon carskog dobro ide takodjer, ja sam vec evo 11. dan, idem van setati i sve manje uzimam tableta. Nadam se freyaa da i tebi oporavak ide dobro!Ne znam ovdje postoji li nacin da se privatno cujemo, ali ako ikad trebas pricati, razmijeniti iskustva itd, bilo bi mi drago! 😊surich - ima li kakvih novosti od tebe?
Hvala, takodjer, cestitam, to je sad vec veliki djecak, cesto sam ulazila da vidim da li si se javila, kako je sve proslo.. sa koliko kg je rodjen? Mozemo ostaviti mail ili broj u opisu..
Ja sam danas 5 dan, jos uvijek boli ali dobro je, izdrzim sa jednim brufenom.. mene pucaju hormoni bas, i sva taj stres oko tih komplikacija koje su nam se desile, ali hvala bogu neka je sve dobro zavrsilo.. takodjer beba je dobila zuticu zbog abo nepodudarnosti, bio je jedan dan na suncanju..
Hvala, takodjer, cestitam, to je sad vec veliki djecak, cesto sam ulazila da vidim da li si se javila, kako je sve proslo.. sa koliko kg je rodjen? Mozemo ostaviti mail ili broj u opisu..
Ja sam danas 5 dan, jos uvijek boli ali dobro je, izdrzim sa jednim brufenom.. mene pucaju hormoni bas, i sva taj stres oko tih komplikacija koje su nam se desile, ali hvala bogu neka je sve dobro zavrsilo.. takodjer beba je dobila zuticu zbog abo nepodudarnosti, bio je jedan dan na suncanju..
Rodjen je s 2850 g ali je bio spao na 2640 g u bolnici. Drugu noc je toliko plakao a oni forsiraju dojenje, pa sam ja poludila negdje oko 4 ujutro i trazila dohranu. Dijete se najelo i zaspalo tako lijepo i otada malo po malo je dobivao, i kad smo dosli kuci u 3 dana vratio svu tezinu. Evo prije 2 dana je imao 2950 g i danas ga dolazi opet patronazna sestra vagati, pa mislimo da bi mogao biti oko 3 jer se vidi da se ubucio. Ja sad samo dojim, ali on je nezasitan - to su vec neke druge price. Imali smo malo problema i sa odrzavanjem temperature, ali to smo kuci doveli u red (utoplili ga posteno). Sad imamo malo problema s disanjem (ponekad hropce), pa idemo kod pedijatra provjeriti za svaki slucaj, ali napreduje, jede, spava, place tako da mislim da je ok. 💕 Ja se i dalje brinem oko svega, kao sto vidis...Kako je tvoj mali? S koliko je rodjen? Jeste doma vec?Sto se tice carskog, meni su dali 1000mg paracetamola i 600mg ibuprofena naizmjence svaka 3 sata, pa sam ja nakon tjedan dana smanjila na 500 g paracetamola i 600 g ibuprofena, pa nakon sljedeca 3 dana, 500 g paracetamola i 400 g ibuprofena. Pa sam ukinila paracetamol evo prije 2 dana i sad svakih 6-8h uzmem 400g ibuprofena i to cu polako ukidati. Rekli su mi tako otprilike da smanjujem u 2 tjedna i onda prestanem. I nisam uopce imala bolove, samo nelagodu. Moram se i heparinom bosti 6 tjedana zbog rizika od tromboze, ali znam da kod nas to ne daju.
Ja sam danas 5 dan, jos uvijek boli ali dobro je, izdrzim sa jednim brufenom.. mene pucaju hormoni bas, i sva taj stres oko tih komplikacija koje su nam se desile, ali hvala bogu neka je sve dobro zavrsilo.. takodjer beba je dobila zuticu zbog abo nepodudarnosti, bio je jedan dan na suncanju..Rodjen je s 2850 g ali je bio spao na 2640 g u bolnici. Drugu noc je toliko plakao a oni forsiraju dojenje, pa sam ja poludila negdje oko 4 ujutro i trazila dohranu. Dijete se najelo i zaspalo tako lijepo i otada malo po malo je dobivao, i kad smo dosli kuci u 3 dana vratio svu tezinu. Evo prije 2 dana je imao 2950 g i danas ga dolazi opet patronazna sestra vagati, pa mislimo da bi mogao biti oko 3 jer se vidi da se ubucio. Ja sad samo dojim, ali on je nezasitan - to su vec neke druge price. Imali smo malo problema i sa odrzavanjem temperature, ali to smo kuci doveli u red (utoplili ga posteno). Sad imamo malo problema s disanjem (ponekad hropce), pa idemo kod pedijatra provjeriti za svaki slucaj, ali napreduje, jede, spava, place tako da mislim da je ok. 💕 Ja se i dalje brinem oko svega, kao sto vidis…Kako je tvoj mali? S koliko je rodjen? Jeste doma vec?Sto se tice carskog, meni su dali 1000mg paracetamola i 600mg ibuprofena naizmjence svaka 3 sata, pa sam ja nakon tjedan dana smanjila na 500 g paracetamola i 600 g ibuprofena, pa nakon sljedeca 3 dana, 500 g paracetamola i 400 g ibuprofena. Pa sam ukinila paracetamol evo prije 2 dana i sad svakih 6-8h uzmem 400g ibuprofena i to cu polako ukidati. Rekli su mi tako otprilike da smanjujem u 2 tjedna i onda prestanem. I nisam uopce imala bolove, samo nelagodu. Moram se i heparinom bosti 6 tjedana zbog rizika od tromboze, ali znam da kod nas to ne daju.
Ja sam na fragminu, svaki dan sebi dajem i brufen po potrebi.. Doma smo, rodjen je sa 3200, mrvica, po izlasku 3060. Kod nas samo ostave bebu, a ti nisi u stanju ni o sebi, posebno prvi dan, bas me bilo strah.. Prvo jos sam uspavana od anestezije, drugo boli me.. Kakvih problema sa odrzavanjem temperature I mene je toga strah bas..
Eeej, cure! Cestitke Anelerien i freyaa, uspjele smo 😺💝
Samo hrabro dalje u oporavak, najbitnije smo postigle 😊
Hvala za svaku podršku 💟
Moja curka se rodila 8.1. u 22:08, 38+2, puknuo vodenjak noć prije. Vaginalno, prošlo sve dobro... ne mogu ju prestati gledati 😍 pokušavam skužiti di je tih 3830 g stalo u mene 😆
Za sve cure koje ovo čitaju, a događalo im se slično kao i meni - nemojte se predati, stvarno je sve individualno i moguće. Dan po dan, tjedan po tjedan 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji