Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijamagda
    19. Listopad 2019. 12:31

mmare

Marijamagda

Bravo Mmare. Cestitam. Kolika je beta?
    Cestitam i Mara87.
    Evo ja opet nemam nikakve simptome….sta da mislim. …
    Kako su ostale cure?

Beta je tek u ponedjeljak, ali evo test je pozitivan. Imala sam prirodni FET.
    Kad je tebi beta?

Meni sutra al cu je vaditi u ponedeljak.
    Ne nadam se previse. Posle svega sta sam prosla ne mogu da budem optimist.
    Ja ne osecan apsolutno nista. Mozda malo stomak kao u pmsu ali vrlo malo.  Upravo me to deprimira. Sto mi je sve ravno. 

• hope1234
    19. Listopad 2019. 13:14

Meni danas 4dnt.Ja sam se popela na Klek upravo i smijem se jer ću začet na Kleku😊🤣🤣🤣..Ja sam do sada uvijek piskila testove,najgore mi je bilo u drugom.Pozitivan test i na kraju biokemijska...Psiha aj bok.Tako da sam sada odlučila da se maximalno opustim i čekam.Bit će kako mora biti.Simptomi i dalje takvi da ih više zamišljam i umišljam nego što ih imam

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• mmare
    19. Listopad 2019. 14:26

Milce3 meni su vratili 2 osmostanicna embrija stara 3 dana. Ako napravis test obavezno javi i stvarno se nadam da ce biti pozitivan.
    Marijamagda kao sto sam napisala i bez simptoma moze znaciti sve.

Sreeetnooo svima i cujemo se jos svakako ❤️❤️

19. Listopad 2019. 17:00

Bravo👏👏👏. Sutra I ja idem setnjicu.. I svasta nesto. Najgore je biti u kuci... Samo se zivciram, spavam,   jedem I umisljam simptome😂😂

• Marijamagda
    19. Listopad 2019. 17:42

Evo od pre par sati opet mali pms simpotomi. 

• Marijamagda
    19. Listopad 2019. 17:45

Ali oni pravi kad te nesto ziga. Meni se ne da ni radovati. Uvek tako. 
    Ja licno ne verujem da moze da bude isto pms i ti bilovi kad krece trudnoca. Ipak se po necemu razlikuju. Po 100ti put osluskujem telo i ne moze bas da me prevari.
    Oprostite mi sto mracim ali se zaista tako osecam.

• Milce3
    19. Listopad 2019. 17:49

Marijamagda

Evo od pre par sati opet mali pms simpotomi.

Marijamagda citaj unazad samo kolku cure imalii su pms simptoma, a ipak ni su dobile... Drzim fige da je lazni pms simptom. 
    Ja nemam ni to, samo ravna i ispuhana cela.. 
    Sretno🍀

19. Listopad 2019. 18:01

Cure moje drage meni kad je bio + imala sam isto bone grudi I grceve I miila da cu svaki tren dobiti. Ovaj puta imam pms x 100.. Zbilja covjek vise ne zna sto misliti.. Bit ce sto bude🙏🙏🙏

• Marijamagda
    19. Listopad 2019. 18:18

Milce3 ali mora bar malkice da se razlikuje.
    Prosto mi je neverovatno da je sve isto. 
    Mene pre podne nije bolelo ali kako pada mrak pocinje da se grci stomak i kao da me ziga cak po malo. 
    Ja obicno dobijam na 23,24 dana to je uobicajno a najkasnoje sam dobijala 27 dc
     Sutra mi je 27 dan ciklusa. 
    Sve sam temu iscitala.  Samo to i radim. Trazim razlog da verujem ali mi tesko pada

• Milce3
    19. Listopad 2019. 18:35

Ovih zadnji dani su najtezi ali nedamo se💪
    Marijamagda i meni preleta neka misla da mora da osjetim nesto drugacije, da nije normalno da se ocjecam bas normalno a da sam u drugom stanju ali sve je moguce.. Nadam se da je to 🍀🙏🍀
    Da ce Bog kod svih nas🙏🎈🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.