Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milce3
    19. Listopad 2019. 09:32

Nives35

Milce3

Cure drage Je li normalno da nakon 11 dana FET-a ne osjećate ništa, a ipak imate pozitivan test? Sretno svima 🙏🍀

Milce jesi napravila test?

Nisam. Embrioni su 3 dnevni i mislim da je rano za kucni test,necu da se razocaram.. Ovo je meni drugi FET bez simulacija, nadam se da je upalio🙏 Drzim fige za svi nas🍀🍀🍀

• Milce3
    19. Listopad 2019. 09:32

Nives35

Draga Milice, mislim da je sve normalno u ovim nasim stanjima. 😊😊😊😊🙏🙏Sve ovisi o organizmu.

Hvala ti draga 💖💖💖

19. Listopad 2019. 10:01

Onda bolje sacekaj jos dva dana ili najbolje je sacekati betu. 🙏🙏🙏🙏😘

• mmare
    19. Listopad 2019. 10:07

Jutro curke, nisam se stigla javljati u zadnje vrijeme, posao me previse okupirao 🙈
    Kao prvo cestitam svim curama koje su imale pozitivne bete 🎉🎉❤️❤️❤️ A nazalost one koje nisu stvarno se nadam se da ce im se ostvariti dugo ocekivani san o trudnoci ❤️❤️
    E moja situacija Vam je ovakva, u 9.mjesecu sam ispa na IVF, ali nije doslo do transfera jer sam imala hiperstimulaciju. U 10.mjesecu smo napravili FET, i danas mi je 10dan nakon transfera, u pon 21.10. mi je beta, ali nisam mogla cekati do tada i danas sam napravila test za trudnocu koji je naapooookoooon pozitivan. 😊😊😊
    A sto se simptoma tice jedino su me ledja uzasno boljela i jucer mi se pojavilo maaaalooo svjetlo smedjeg iscjedka te sam mislila da cu dobiti mengu i to je to od simptoma. Znaci, nista drugo, ni grudi, ni mucnine niti ista drugo (za sada). Tako da moj savjet je curke moje nemojte se uopce opterecivati simptomima. 😘😘😘😘

• Marijamagda
    19. Listopad 2019. 10:11

Bravo Mmare. Cestitam. Kolika je beta?
    Cestitam i Mara87. 
    Evo ja opet nemam nikakve simptome....sta da mislim. ...
    Kako su ostale cure?

• Milce3
    19. Listopad 2019. 10:20

mmare

Jutro curke, nisam se stigla javljati u zadnje vrijeme, posao me previse okupirao 🙈
    Kao prvo cestitam svim curama koje su imale pozitivne bete 🎉🎉❤️❤️❤️ A nazalost one koje nisu stvarno se nadam se da ce im se ostvariti dugo ocekivani san o trudnoci ❤️❤️
    E moja situacija Vam je ovakva, u 9.mjesecu sam ispa na IVF, ali nije doslo do transfera jer sam imala hiperstimulaciju. U 10.mjesecu smo napravili FET, i danas mi je 10dan nakon transfera, u pon 21.10. mi je beta, ali nisam mogla cekati do tada i danas sam napravila test za trudnocu koji je naapooookoooon pozitivan. 😊😊😊
    A sto se simptoma tice jedino su me ledja uzasno boljela i jucer mi se pojavilo maaaalooo svjetlo smedjeg iscjedka te sam mislila da cu dobiti mengu i to je to od simptoma. Znaci, nista drugo, ni grudi, ni mucnine niti ista drugo (za sada). Tako da moj savjet je curke moje nemojte se uopce opterecivati simptomima. 😘😘😘😘

Bas mi e drago, cestitaam ti, uzivaj sad u vikendu i lepo vreme!!💖🎉🎈Znaci ja i ti smo isto, vadim i ja ponedeljak.Nadam se da ce biti u kod mene isto🤗 Dala si mi neku nadu, hvala ti puno 💖

• mmare
    19. Listopad 2019. 10:21

Marijamagda

Bravo Mmare. Cestitam. Kolika je beta?
    Cestitam i Mara87.
    Evo ja opet nemam nikakve simptome….sta da mislim. …
    Kako su ostale cure?

Beta je tek u ponedjeljak, ali evo test je pozitivan. Imala sam prirodni FET.
    Kad je tebi beta?

• Mina1234
    19. Listopad 2019. 11:37

Bok cure,imala sam et 10.10,petodnevna blastica,dr mi je rekla da cekam izostanak mjesecnice(oko 24.10.bi trebala nadam se ne dobiti) pa tek onda beta..sto vi mislite,moze li beta prije?

• mmare
    19. Listopad 2019. 11:43

MMilce3

Bas mi e drago, cestitaam ti, uzivaj sad u vikendu i lepo vreme!!💖🎉🎈Znaci ja i ti smo isto, vadim i ja ponedeljak.Nadam se da ce biti u kod mene isto🤗 Dala si mi neku nadu, hvala ti puno 💖

da da iste smo hihihi
    Oces raditi test prije bete?

• Milce3
    19. Listopad 2019. 12:15

mmare

MMilce3

da da iste smo hihihi
    Oces raditi test prije bete?

Strah me nekako, mislim se za sutra ujutru al neznam.. Kolko dnevni embrio su vratili kod tebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.