Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hope1234
    18. Listopad 2019. 18:49

Bit će,treba skupiti snage i ići dalje.Ja se sada nadam,a strah je naravno uvijek tu.Ovo mi je 4 transfer.Više ni nemamo preko hzzo-a.Ulijevam nadu da će biti ovaj put to to.Sad je nekako lakše,tijelo se odmorilo od 5 mjeseca kad je bila aspiracija.

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• hope1234
    18. Listopad 2019. 18:50

Nives35

Da pratimo se 😘. Mene bole grudi zapoluditi… I dole me sreca kao teski pms. I to odmah nakon transfera. Progesterom uzimam vec duzi period I nisam imala neke simptome.. A ova 3 dana stisce sa svih strana😂😂😂😂😂😂

Išla si na transfer odmah nakon stimulacije ili je bio fet?

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.

18. Listopad 2019. 19:08

hope1234

Nives35

Da pratimo se 😘. Mene bole grudi zapoluditi… I dole me sreca kao teski pms. I to odmah nakon transfera. Progesterom uzimam vec duzi period I nisam imala neke simptome.. A ova 3 dana stisce sa svih strana😂😂😂😂😂😂

Stimulacija mi je bila u 4 mjesecu.. Onda transfer odmah nakon stimulacije I nije uspjelo. U 6 mjesecu drugi transfer fet-a spontani u 7tt I sad drugi fet... Pa sto Bog da🙏🙏🙏🙏🙏🙏

mimimimi
    18. Listopad 2019. 19:17

Belaaa

mimimimi

Lala27

Ima vas baš dosta, ne mogu sve popamtiti, ali želim svima sreću, plusiće i lijepe betice 😄

Svi simptomi koje sam pročitala su sasvim normalni i ponavljam kao i uvijek da se ne treba time opteretiti, jer su simptomi od samog postupka, rano je za simptome trudnoće, pa tako da se ne treba brinuti ko nema simptome, ne znači da nije došlo do trudnoće 😄

A da pozdravim moju dragu Mimimimi 😊
    Često te se sjetim 😊 Ja sam super, ušli smo u sedmi mjesec, nekad malo bole kukovi i leđa, pa više ne znam kako spavati, ali sve je to super, ništa se ne žalim 😊 Kako si ti?

Draga moja Lala27 i ja sam ušla u sedmi mjesec 🙂 zna ne žgaravica/kiselina mučiti, a i mene nekad donji dio leđa zaboli malo i gornji alo gornji je on od položaja i onako umor malo ali sve u svemu srećom dobro sam sve super ništa posebno da bih se požalila 😊
    Za spavanje imam jastuk dobila sam od zdravstvenog pa mi je malo lakše ☺️
    Mali pišonja mi sjedi na mjehuru pa često moram da piškim😁

Jao kad se sjetim kad smo počele pisati čekalice sve a gle sad kako vrijeme leti brzo 😱😱😍

Kad ti je termin? Meni 25.12😍😍

💗💗🌷

Na Bozič divnooo i cestitkee velikee 🎉🎉😘😘❤

Da na Božić 😍😍 hvala puno, također 🥰🥰😘😘💕💕

mimimimi
    18. Listopad 2019. 19:18

Lala27

mimimimi

Lala27

Ima vas baš dosta, ne mogu sve popamtiti, ali želim svima sreću, plusiće i lijepe betice 😄

Svi simptomi koje sam pročitala su sasvim normalni i ponavljam kao i uvijek da se ne treba time opteretiti, jer su simptomi od samog postupka, rano je za simptome trudnoće, pa tako da se ne treba brinuti ko nema simptome, ne znači da nije došlo do trudnoće 😄

Često te se sjetim 😊 Ja sam super, ušli smo u sedmi mjesec, nekad malo bole kukovi i leđa, pa više ne znam kako spavati, ali sve je to super, ništa se ne žalim 😊 Kako si ti?

Draga moja Lala27 i ja sam ušla u sedmi mjesec 🙂 zna ne žgaravica/kiselina mučiti, a i mene nekad donji dio leđa zaboli malo i gornji alo gornji je on od položaja i onako umor malo ali sve u svemu srećom dobro sam sve super ništa posebno da bih se požalila 😊

Jao kad se sjetim kad smo počele pisati čekalice sve a gle sad kako vrijeme leti brzo 😱😱😍

💗💗🌷

Baš tako, ti povremeni bolovi stvarno nisu ništa, samo neka je sve u redu 😊 Imam i ja taj jastuk skoro od početka trudnoće i stvarno je spas, ne bih mogla spavati bez njega, sva bih se ukočila.

I moj je zadnja 2 dana na bešici, pa samo čekam da se okrene, jer mi je mnogo ljepše kad visoko osjećam udarce 😁

Da, ja ne mogu vjerovati da vrijeme tako brzo ide, uskoro ćemo se i poroditi 😂 Stvarno sam više dosadna, ali nešto sam posebno vezana za ovu temu i opet ću ponoviti da svim curama koje su sad ovdje želim plusiće i lijepe betice, kao što smo mi imale prije par mjeseci 😊

Čestitam na ovim plusićima i betama koje su već tu, da tako bude i svim ostalim curama ❤️

Ide to nama baš brzo i ljepo 😍😍😍

Pridružujem se tvojim čestitkama za ostale drage cure🍀👏🌹🥰💕💕💕💕💗😘😘😘

18. Listopad 2019. 19:45

mimimimi

Belaaa

mimimimi

Lala27

💗💗🌷

Na Bozič divnooo i cestitkee velikee 🎉🎉😘😘❤

Da na Božić 😍😍 hvala puno, također 🥰🥰😘😘💕💕

Najljepsi Bozicni poklon💖💖💖💖🎄🎄🎀🎀😘😘😘

• hope1234
    18. Listopad 2019. 22:45

Nives35

hope1234

Nives35

Stimulacija mi je bila u 4 mjesecu.. Onda transfer odmah nakon stimulacije I nije uspjelo. U 6 mjesecu drugi transfer fet-a spontani u 7tt I sad drugi fet… Pa sto Bog da🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Sad mora biti🤗🤗🤗🤗

• Milce3
    19. Listopad 2019. 00:33

Cure drage  Je li normalno da nakon 11 dana FET-a ne osjećate ništa, a ipak imate pozitivan test? Sretno svima 🙏🍀

19. Listopad 2019. 06:37

Draga Milice, mislim da je sve normalno u ovim nasim stanjima. 😊😊😊😊🙏🙏Sve ovisi o organizmu.

19. Listopad 2019. 09:04

Milce3

Cure drage Je li normalno da nakon 11 dana FET-a ne osjećate ništa, a ipak imate pozitivan test? Sretno svima 🙏🍀

Milce jesi napravila test? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.