Ni ja ne nosim tesko. I trudim se da sve radim lagano.
Kako ste danas?
Kod mene sinoc nije bilo znojenja.
Ali sad ne osecam nista u stomaku. Joj
Vise i me znam sta je dobro.
Grudi isto nista, ne bole.
Pratim se i dalje...
Bok cure. I ja danas ne osjećam ništa .. Ni stomak, ni grudi ... Ništa. 10 dan nakon transfera🤔😥
Upravo čitam, tješim se da postoji uspješan FET bez simptoma, ali....🙄
Curee drage evo ja sa transvera danas🙏😁 znaci dvi vracene jedna Četvorostanicna i jedna Osmostanična🤗❤ rekla je da je zadovoljna i da su dobre kvalitete!
Doktorica zadovoljna iz dezursta produzila samo da meni napravi transver 😍salila se s menom ajde ostani trudna i vise se ne vracaj u ovu saluu😁 i pokazala mi mrvice dvi svijetlece i kao sad ce se se tuc koja ce prva 😁❤ puno znaci kad se tako lipo posvete i daju podrsku ja sam iznenadjena sa ovom osmostaničnom nikad
do sad bi bile trostanicna i cetvorostanicna !🙏🙏🙏 Ja sam truudddnaaa 😁😁😁🙏🙏🙏 tako ce bitiii uh mora biti fuuul optimizaaam!😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Za jos jednu stanicu zvati u ponedjeljak sta ve biti ove se moci zamrznuti ima malo frsgmetacije pa ce pustit jos do ponedjeljka!
Cure drage od simptoma neznam sta pratit ovo mi je 3 stimulirani jedna inseminacija i jedan prirodni svaki put sve drugacije midlim da je rano za ikakbe simptome jednostavno puno je tu hormon i sve moze biti i od njih beta je najsigurnija i to je to!
Nastojim ne zamarat se!!2😁❤🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Dobro jutro drage moje žene 💕
Kako se danas osijecate? Mene i dalje bole jajnici bas kao da ću dobiti mengu ali inače sam dobro . Meni je danas 9 dan nakon transfera. Pozz
Mara87 koliko se sijecam ti si danas trebala vaditi betu 🙏🙏držim ti palčeve i nadam se da se je mrva ugnijezdila 🎈🎉🌹
Mislim na tebe😊
Dobro jutro svima. Simptomi su nula kod mene, apsolutna nula, kako da mi je ciklus prošao pred 3 dana. Ali zato pozitiva me ne ostavlja.
Sretno svima🙏
Dobro jutro drage moje cekalice😘😘. Kako ste mi??? Nisam pisala vec neko vrijeme ali pratim vas cesto💖💖. I ja sam u cekanju... Danas mi je 3dnt I bole me grudi dole me sve boli..kao da cu dobiti stvari a ne trebam jos 11 dana. Bio je fet zato me ti simptomi cude...
Meni je 10ti dan.
Boli me stomak nisko na dodir. Ovako isto nista. Mozda po malo nekad nesto osetim kao pms i posle nistaaaaaa.....grudi malcice tako da nije ni vredno pomena.
Zene, ovo je strasno. Bilo bi super da se nesto oseca sto ce da da pozitivne snage da izdrzimo dok ne damo betu.
Meni je danas 3dnt 2 blastociste.Prirodan fet . Sad išla na wc-e,ispala grudica crinone gela pomiješan sa smeđom krvi.Nekako se nadam da je to pozitivno,da nije rano odbacivanje.Menga tek za 6 dana,inače točno ko švicarski sat.Koliko god se trudim ne razmisljati stalno o tome razmišljam
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji