Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2019. 10:22

hope1234

Meni je danas 3dnt 2 blastociste.Prirodan fet . Sad išla na wc-e,ispala grudica crinone gela pomiješan sa smeđom krvi.Nekako se nadam da je to pozitivno,da nije rano odbacivanje.Menga tek za 6 dana,inače točno ko švicarski sat.Koliko god se trudim ne razmisljati stalno o tome razmišljam

Hope1234 imas li kakvih sipmtoma? 

• hope1234
    18. Listopad 2019. 11:58

Nives35

hope1234

Meni je danas 3dnt 2 blastociste.Prirodan fet . Sad išla na wc-e,ispala grudica crinone gela pomiješan sa smeđom krvi.Nekako se nadam da je to pozitivno,da nije rano odbacivanje.Menga tek za 6 dana,inače točno ko švicarski sat.Koliko god se trudim ne razmisljati stalno o tome razmišljam
    Hope1234imas li kakvih sipmtoma?

Imam umišljenih koliko god želiš.Mislim da je prerano za bilo kakve simptome

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• hope1234
    18. Listopad 2019. 11:59

Nives35

hope1234

Hope1234imas li kakvih sipmtoma?

Vidim da se isto pratimo...😊😊😊😊

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.

18. Listopad 2019. 12:20

Da pratimo se 😘. Mene bole grudi zapoluditi... I dole me sreca kao teski pms. I to odmah nakon transfera. Progesterom uzimam vec duzi period I nisam imala neke simptome.. A ova 3 dana stisce sa svih strana😂😂😂😂😂😂

• MARA87
    18. Listopad 2019. 14:11

Marijana84

Mara87 koliko se sijecam ti si danas trebala vaditi betu 🙏🙏držim ti palčeve i nadam se da se je mrva ugnijezdila 🎈🎉🌹
    Mislim na tebe😊

Daaaaaaaa.....beta 1440 Hvala Marijana i tebi i ostalim zenicama zelim istu velikuuu betu ❤ Ja.sam i sinoc imala takve menstrualne bolove da sam isla non stop u kupatilo da.proverim jesam li .dobila.ili.samo utrogestan izlazi....Potpuno me obeshrabrilo to sa bolovima....tako da zenice koje misliti da samo sto niste dobile, ne gubite nadu jer definitivno pravila nema, narocito kod nas koje smo naspricane hormonima. Ne znam kako slazem recenice, uzbudjena sam, presrecna.ali sa.dozom srepnje, do ultrazvuka za.dve nedelje... Eto, i nadam.se vise ovakvih brojki na.ovom sajtu, da se nastavi niz 😍

• Marijana84
    18. Listopad 2019. 14:32

Mara oh Boze koliko mi je drago🎉🎉🎉🎉🎉neka se šire ovakve vijesti često ....🙏
    I kod mene je tako , malo me boli , pa malo popusti pa opet boli  ali uglavnom bol neka je stalno prisutna tako da sam se nekako poljuljala i mislim da ću dobiti 😒ipak obradujem se kada čujemo da je netko usprkos bolovima došao do cilja pa opet skupim snage  🎉
    Bas svako tijelo drugačije reagira
    Pomozi nam Boze svima ovdije🙏

• Milce3
    18. Listopad 2019. 14:53

MARA87

Marijana84

Mara87 koliko se sijecam ti si danas trebala vaditi betu 🙏🙏držim ti palčeve i nadam se da se je mrva ugnijezdila 🎈🎉🌹
    Mislim na tebe😊

Daaaaaaaa…..beta 1440Hvala Marijana i tebi i ostalim zenicama zelim istu velikuuu betu ❤ Ja.sam i sinoc imala takve menstrualne bolove da sam isla non stop u kupatilo da.proverim jesam li .dobila.ili.samo utrogestan izlazi….Potpuno me obeshrabrilo to sa bolovima….tako da zenice koje misliti da samo sto niste dobile, ne gubite nadu jer definitivno pravila nema, narocito kod nas koje smo naspricane hormonima. Ne znam kako slazem recenice, uzbudjena sam, presrecna.ali sa.dozom srepnje, do ultrazvuka za.dve nedelje… Eto, i nadam.se vise ovakvih brojki na.ovom sajtu, da se 

Čestitam i s lakoćom da iznosis do kraja. 🙏❤

18. Listopad 2019. 14:55

Cestitam od 💖💖💖💖. I da imas divnu trudnocu🌺🌺🌺 💖💖💖🙏🙏🙏🙏🙏

• hope1234
    18. Listopad 2019. 15:04

Sretno!!!! Nadam se da ćemo se i mi svi uskoro javiti s dobrim vijestima

• Lea1985
    18. Listopad 2019. 17:43

Čestitke od srca... 
    Moja beta 0...:(
    Krećemo ispočetka... Najvj prirodni ivf... Pa onda stimulirani nakon pauze.. Ako se ne uhvati... Prije... I iznenadi... :)))) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.