Dobro jutro buduce mame🙏
Ja sam jučer cijeli dan imala bolove iste , identične kao pred mengu tako da sam polako izgubila i nadu 😞
Danas mi je 7 dan nakon transfera . Kakvo je stanje kod vas ?
Pozz
Koda je simptoma sve manje, a danas mi je 6 dan od transfera,... Definitivno prerano za test...
Meni je 8.dan od transfera ne racunajuci dan transvera.
Juce i danas manje boli ali mi je hladno.
Meri li neko temperaturu? Kazu da treba da bude povisena a meni je normalna.
Sinoc sam se opet preznojila tokom sna.... ovo je trece vece za redom kako se znojim.
MarijaMagda ja nisam čula da je bitna temperatura tijela nekom transfera odnosno da nije dobro kada je niska, ja ju nisam kod sebe mijerila .
Lea1985 mislim da je 6 dan nakon transfera još rano za test .
Pričekaj još malo...
Dali vi radite šta po kući ? Idete li šetati ? Ili kako provodite dane?
Sve je to u Bozijim rukama cure moje🙏
Drage zenice, meni je 10. dan nakon transfera...u petak radim betu.... a simptomi...e to je ludilooo... od menstrualnih onih tupih u donjen.delu ledja.i stomaka...bolnih grudi...do povremenih, kratkotrajnih, osrtrih bolova u jajnicima... Vise sam prestala da obracam.paznju, sta bude, bude.... To za temperaturu nisam pratila, jer mi neko rece da mora da se tri meseca unazad prati... pa ako postoji znatno odstupanje.od.prethodnih..e onda je pokaztelj...ko ce ga znati vise...mislim da smo sve zbunjenje, bojim.se da od.prevelike zelje psihicki sebe ne.ubedim...pa.ako ne bude pozitivno, da jos.teze podnesem.razocarenje... Trudim se da razmisljam.kako sam.sve sto je.do mene odradila i ispostovala a da.je sad Bozija volja samo.... A test...nisam ga kupila jer ne bih da izgubim nadu mozda, kad svakako beta se mora.odraditi... Malo.sam kukavica Srecno drage dame
Mara87 slažem se , i ja imam isto tako tupe bolove jajnika ...pričekati ćemo još koji dan ,nadati se i vijerovati bez obzira sto nam je teško ...
Maro držim fige za petak 🙏dati će Bog valjda svima nama
Pozdrav svima.
Oprostite mi ako imam greške u kucanju, ali nisam iz Hrvatske.
Danas mi je 9. dan nakon FET-a u prirodnom ciklusu (primila sam samo Cetrotide i nakon 5 dana transfer). Sad primam Prilutex, Aspirin, Utrogestan i Impryl.
Nemam simptoma, možda malo žiganje s vremena na vrijeme u materici.. Jel ima neko sa slični simptomi?
Svima želim uspeh🙏
MarijaMagda ja nisam čula da je bitna temperatura tijela nekom transfera odnosno da nije dobro kada je niska, ja ju nisam kod sebe mijerila .
Pričekaj još malo…
Ja sve normalno po kući radim... Iako sam na bolovanju... Moj ginekolog me odmah šalje na bo,.. Malo se samo pripazim i više puta odmorim ako baš osjetim bol... Ali sve u svemu šetam, i sve normalno... Jedino ne nosim teško.. To stvarno pazim..
Vjerujem da je rano ipak mi je vraćena 3 dan...
Pričekaj još malo…
Ja sve normalno po kući radim... Iako sam na bolovanju... Moj ginekolog me odmah šalje na bo,.. Malo se samo pripazim i više puta odmorim ako baš osjetim bol... Ali sve u svemu šetam, i sve normalno... Jedino ne nosim teško.. To stvarno pazim..
Vjerujem da je rano ipak mi je vraćena 3 dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji