Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijana84
    14. Listopad 2019. 14:30

Marijamagda

Isto i ja. 6 dan i bas su se od danas pojacali pms simtomi.
    Jos mi nekako i temperatura tela niska. A to kao ne valja. Kazu da kad padne temperatura to znaci da stize ciklus.

Imam istu terapiji kao Mara87.

Netko suosjeća sa tobom , ne zaboravi  #nisi  sama 🙂

• Marijamagda
    14. Listopad 2019. 15:31

Marijana84, hvala draga. Nisi ni ti. 
    I meni je ovo 5.transfer. bas sam tuzna jer sam imala te neuspehe iza sebe. 
    Kod mene je slab kvalitet jajnih celijica a imam 39 godina. 
    Sta cu, borim se koliko mogu.

• Marijamagda
    14. Listopad 2019. 15:38

Marijana84, hvala draga. Nisi ni ti. 
    I meni je ovo 5.transfer. bas sam tuzna jer sam imala te neuspehe iza sebe. 
    Kod mene je slab kvalitet jajnih celijica a imam 39 godina. 
    Sta cu, borim se koliko mogu.

• Marijana84
    14. Listopad 2019. 16:35

Ovdije smo sve hrabre žene sto se borimo . Nikada  ne smijemo posustati .
    Ovdije su žene koje imaju sve isti cilj, valjda ćemo uspijeti jedna po jedna. Ja sam 35 godina .

• MARA87
    14. Listopad 2019. 18:28

Ja imam 32 godine, i do pre dve godine nisam ni slutila da imam problem sa zacecem...Do tada sam se grozila vadjenja krvi a sada  tek vidim koliko su.zene zapravo hrabre i sta su sve u stanju da istrpe i fizicki i psihicki... I svaka ovde zasluzuje dubok naklon i postovanje.

• Marijana84
    14. Listopad 2019. 19:32

Ovako je puno lakše kada dijelimo iskustva, tiješimo se i iščekujemo zajedno 😊
    Kako se vi osijecate ? Kako provodite dane?

• Marijamagda
    15. Listopad 2019. 05:50

Slazem se za sve sto ste rekle. ❤
    Ja sam pocela da radim vrlo brzo nakon transvera. Vec 3.dana. 
    Ne mogu da sedim kuci. Malo je i nada posle ove silne borbe malo manja nego na pocetku....

• hope1234
    15. Listopad 2019. 12:34

Evo da se prijavim na ovu temu.Danas bio embriotransfer dvije smrznute blastociste.sada čekanje i odbrojavanje

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Lea1985
    15. Listopad 2019. 15:51

Ja sam prešla iz ri u škvorc... Za sada su mi ok... Nemogu reć... Iako mi je ovo prvi stimulirani, prije sam gubila vrijeme  na inseminacijama i jedan prirodni ivf,... Nadam se sa uć se što manje morati viđati s njima.. Iako sam u stimuliranom dobila samo 3 jajne 1 se oplodila i vraćena.. Tako da :(((

• Marijamagda
    16. Listopad 2019. 06:29

Ima li nekih simptomcica od jutros???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.