Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    07. Lipanj 2019. 17:36

Ahaaa, kuzim sad! Uff, eto svakakvih kombinacija ima.. bas se mora na sve gledati i istraziti. Puno srece i drzim fige! Nadam se da ce sve ici po planu tj. uredno.Ps: Moja mala je 0+, ja A-, a dragi B+.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Vaki
    07. Lipanj 2019. 19:06

Simba - grlim! 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Zbunjena30
    07. Lipanj 2019. 21:27

Bok cure evo da se i ja pridruzim. Ja sam imala transfer prije 6 dana (bez nultog) i imam dosta nekih tegoba, prva dva ili tri dana su me boljeli jajnici, onda sam se cetvrti dan probudila u dosta jakim bolovima kao pred M, i svaki dan me na momente uhvati bol u stomaku. Trudim se sto manje papat samo da se ne osjecam napuhano, al ne pomaze...stomak mi je kao napuhana lopta i nemogu uopce na stomaku spavati, jednostavno me boli. Sva sam napuhana i jako su mi osjetljive bradavice u kojima osjecam povremeno probadanje, to mislim da je od utrogestana.Vratili su mi dvije blastociste 5.dan kao jedna odlicna,druga vrlo dobra- znam da to nista ne znaci. Jos sam prije transfera radila i dilataciju grlica. Jel ok da izvadim betu tipa 11. ili 12.dan od transfera? Nije da sam sad ono nestrpljiva, samo mi ti utrogestani ono bas smetaju jer imam filing da sam od njih toliko napuhana...pozz svima

Simba 1989
    07. Lipanj 2019. 21:43

Grizli

Simba a zao mi je da je beta negativna!
    Bebana cestitam na lijepoj beti.
    Omerta nazalost postoji mnogo istrazivanja koja govore o problemima nepolodnisti kod parova kod koji je majka 0+, a otac A ili B -. Zapravo veliki postotak neplodnih parova ima tu kombinaciju. U tom slucaju ne postoji opasnost za mamu i bebu kao u slucaju kad je majka minus, vec jednostavno u ovom mom slucaju moj imunitet zna zezat pa dolazi do odbacivanja ploda ili nizi se dodje do implantacije. Meni je uspjelo tek kad su mi uveli kortikosteriode koji su mi malo pokvarili imunitet pa ili je embrij + ili moje tijelo sad nije odbilo plod kao sto je ranije cinilo zbog terapije. Za sad sve dobro napreduje pa se nadam da smo pronasli uzrok svemu sto smo prosli. S obzirom da su ostali nalazi u principu nam dobri to je ostalo jedno sto je moglo biti problematicno.

Sada upadam ovdje kao padobranac.. Ali Grizli može objašnjenje.. Tj ima li kakve veze ako je moj muž 0- a ja A+?????? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Bebana
    07. Lipanj 2019. 22:13

Zbunjena30 ti vec mozes da piskis test :) a betu mozes i deveti i deseti dan ,meni je deseti dan bila 188 a test je vec sesti dan pokazao pozitivno 😊

Bebana

Grizli
    08. Lipanj 2019. 09:50

Simba po onom svemu sto sam ja prcitala problematicno je samo kad je majka - bilo koja grupa ili 0+, jer 0+ krvna grupa ne moze primiti niti jednu drugu krvnu grupu. 

• Laganini
    08. Lipanj 2019. 15:08

Evo mene opet.. znam da nisan puno pisala, al pratila svakog dana jesan. Odlucila san jos kod transfera da necu piskit na test, pogotovo zbog hcg injekcija koje san primila nakon, pa da ne bi krivo pokazale. Zbunjena - znan da ce neke cure ovdi rec da piskis i ranije, ali po mom misljenju to je samo dodatni stres uz onaj koji nosimobzbog svih hormonalnih promjena u tijelu koje se dogadaju zbog svega cime se pucamo pred aspiraciju i transfer. Odluka je tvoja, meni je drago sta nisan piskila, nego cekala betu. Savjetovano mi je da betu vadin 14. dan nakon transfera, mogu i 13., pa san tako i napravila.Znaci, vracena 2 osmostanicna embrija 3. dan nakon aspiracije, i isla betu vadit 13. dan nakon transfera. 
    Beta = 204 😀
    S obzirom da je 13. dan, kolko sam citala, to bi kao tribala bit normalna vrijednost, kod doktora idem za koji dan pa onda ju vadit jos jednom da vidimo kako se dupla. 🤞🏼
    Sta vi mislite za betu 204, 13. dnt? Zbunjena - ja isto lose podnosim utrogesran, imam jos uvik napadaje bolova, nadutoati i grceva. Tu su mi savjetovali magnezij za pomoc pokretanju probave, funkcionira kolko tolko. I kefir i chia sjemenke. Jedva cekam da ih se rijesim, al doktor kaze da se do 10tt bar mora uzimat tako da san jos neko vrime ko i ti na mukama. I sretno!!

Vaki
    08. Lipanj 2019. 15:17

Laganini - čestitam! Super ti je beta. Sjećam te se... drago mi je da ti je uspjelo. 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Lala27
    08. Lipanj 2019. 15:51

Bebana, Laganini Čestitam na lijepim betama 😍 Zbunjena Tebi želim sreću, kao i ostalim curkama koje čekaju 😄

Simba 1989
    08. Lipanj 2019. 16:18

Cure jel ima koja da je bila u petrovoj u postupku?? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.