Ok, znaci, zakljucak.. bolje NE uzimati ni u tako maloj dozi. Te sam vitamine pocela koristiti zbog imuniteta (prije trudnoce), Multi Boost+ od NovoVita, a prenatalne Terra Nova sam narucila online zajedno sa Folatom od Solgara jer drugacije nisu imali. I sad cekam da mi stignu pa nisam bila sigurma dal da onda uopce ne uzimam nista ili da uzmem te sa 10mg q10 jer bar imaju folnu unutra i ostale vitamine koji su dopusteni/pozeljni u trudnoci.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure ako nekome treba utrogestan, folacin slobodno javite.. Neznam jel netko kupuje, pa bolje da se iskoristi nego baci.. I duphaston
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Omerta inace nije bas idealno dizat si imunitet prije trudnoce odnosno ako imas prejak imunitet moze ti tijelo reagirat na embij kao na strano dijelo ili nametnika pa ga tvoj imunitet odbaci. Tako da mozda malo napravis pauzu. Nama u mpo vodama cak ne sugeriraju dizanje imuniteta nikako, ja sam i sama zadnjih 5 mjeseci zapravo pustila da mi padne imunitet i onda mi je tek transfer uspio prije toga sam uvijek kao pazila da mi imunitet bude jak pa mi je dr preporucila da to ne radim posebno jer je muz mi krvna grupa B- pa ga svakako ja kao 0+ registriram kao nametnika ako je embrij njegova krvna grupa a većinom se od oca nasljeđe krvna grupa. Meni su takodjer rekli ako uzimam prenatale onda nakon 3 mj obavezno 1 mj pauze, ako se zanese onda nastaviti. Tako da ja sam sad cak bila i bez prenatala uvrla sam ih tek 14 dana od ovulacije. No ja sam prije postupka vadila folnu iz krvi pa se pokazalo da je imam dovoljno. U principu najvaznija je od 5 do 12 tt sto znaci tek nakon tjedan dana izostanka menge krece najveca potreba za njom. A ovo za q10 najbolje da sama procjenis ja osobno ne bi uzimala, al vidis da ima i pozitivnih stavova i prica oko njega pa sad sve ovisi koji pristup tko ima.
Hvala Grizli na opsirnom objasnjenju. Nisam znala to sve. Danas bi mi trebao stici Folat i Prenatali pa cu krenuti suplementirati lagano uz dodatak b12 posto sam veganka.. a ovo cu dat dragom ili cuvati za neku drugu priliku.
I kod nas su razliciti Rh. Iako ja sam minus a on plus i naravno curka je bila plus.. Ja sam mislila da problem samo ako je majka Rh negativna, a dijete Rh pozitivno po ocu..Ovako to ide:
MAMA + TATA + DIJETE + nema imunoreakcije – nema rizika
MAMA + TATA – DIJETE +/- nema imunoreakcije – nema rizika (znaci ovo ste vi Grizli)
MAMA – TATA – DIJETE – nema imunoreakcije – nema rizika
MAMA– TATA + DIJETE – nema imunoreakcije – nema rizika
MAMA –TATA +DIJETE+ obavezna injekcija Anti-D imunoglobulina nakon porođaja zbog moguće imunoreakcije
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo ja da javim moju ponovljenu betu danas ,2185 :)))
Čestitam Bebana❤❤
Simpa koje je stanje kod tebe sa betom, jesi vadila?
Došla sam po nalaz i cim sam vidjela kako me žena pogledala nisam morala ni otvarati nalaz.. Moja beta je 0
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Došla sam po nalaz i cim sam vidjela kako me žena pogledala nisam morala ni otvarati nalaz.. Moja beta je 0
Simba stvarno mi je žao 😑😥
Odmori se jedan ciklus i pozitivne misli i dalje samo idi, držim ti fige i želim ti punoooo sreće za dalje.❤❤❤
Simba a zao mi je da je beta negativna!
Bebana cestitam na lijepoj beti.
Omerta nazalost postoji mnogo istrazivanja koja govore o problemima nepolodnisti kod parova kod koji je majka 0+, a otac A ili B -. Zapravo veliki postotak neplodnih parova ima tu kombinaciju. U tom slucaju ne postoji opasnost za mamu i bebu kao u slucaju kad je majka minus, vec jednostavno u ovom mom slucaju moj imunitet zna zezat pa dolazi do odbacivanja ploda ili nizi se dodje do implantacije. Meni je uspjelo tek kad su mi uveli kortikosteriode koji su mi malo pokvarili imunitet pa ili je embrij + ili moje tijelo sad nije odbilo plod kao sto je ranije cinilo zbog terapije. Za sad sve dobro napreduje pa se nadam da smo pronasli uzrok svemu sto smo prosli. S obzirom da su ostali nalazi u principu nam dobri to je ostalo jedno sto je moglo biti problematicno.
Sortiraj odgovore
Najstariji