Ana41 nemam iskustva sa inseminacija, al znam da je preduvijet prohodni jajovodi i uredan spermiogram. Uspjesnost nije velika al se isplati uvijek probati. Samo da pitam na aspiraciji si imala vise ili jednu jajnu stanicu? Mislim ako ides na prirodni postupak i imas smao 1 js moze i bez anestezije nije strasno.Da da…spontani ciklus…proshli put dve folikule bile ali je doktor u fazonu 'ako se mrdnesh od bola ume da je izgubi' pa kao shto rizilovati. Kod nas sve uredno i jajovodi i spermogram…a reche doktor za moje godine inesminacija povecava shansu za samo 5%.. heh.. A opet moja ginekologica kaze 'pet pet!' :)
Naišla sam na posebnu temu inseminacija, ovdje na forumu, pa pročitaj šta su cure pisale, kako su prolazile, možda ti mogu pomoći ☺️
Ana drago mi je sto si pozitivna.
Tako i da ostane. Jedva čekam da se svačije obistini.Bebana a jel imaš povišenu temperaturu? Baš me zanima da li mora da se poveća kod svakoga.
Mene je više bolelo pre… na početku pa je potom prestalo neko vreme i zadnja dva dana boluckao kao pms ali ne konstantno već da prekidima.
I meni je isto tako bilo sa bolovima, a sve je dobro ispalo 😊 Čekamo tvoju betu 😊
Da jesam ,imala sam povisenu temperaturu ,mada bazalnu ne uvek ,uglavnom se u toku dana poveca ,preko 37 sto je kod mene bio slucaj samo kad sam bolesna .
Bebana
Ooo, pa to je debeo plus 😄😄😄 Čestitam, sa srećom dalje 😊 Radiš li betu? Koji si dnt?
Ooo, pa to je debeo plus 😄😄😄 Čestitam, sa srećom dalje 😊 Radiš li betu? Koji si dnt?
Radit cu je sutra ili preksutra,znaci na 12. Ili 13. dan nakon transfera
Ooo, pa to je debeo plus 😄😄😄 Čestitam, sa srećom dalje 😊 Radiš li betu? Koji si dnt?Radit cu je sutra ili preksutra,znaci na 12. Ili 13. dan nakon transfera
Taman, biće velika sigurno 😄 Javi nam obavezno
Drage moje..dugo nisam pisala..Odmarala sam se do iduceg postupka...koji je bio danas. Imam jedno pitanje da li ste nakon transfera imale ljepljiv iscjedak? Meni su za mog smrzlica koristili ljepilo...sad sam u panici jer mi je iscjedak ljepljiv..Pa ije mi valjda odmah pobjegao.. 😪
Nives - ne brigaj, nije mogao nikud ispasti. On je sad u sendviču i ne može mu nitko ništa. Možda je to višak ljepila ili nešto drugo.
Zbunjena - jako ti je vidljiva crta, a tako rano. Očito je beta visoka. Ne znam jesi li pisala gdje si u postupku?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nives - ne brigaj, nije mogao nikud ispasti. On je sad u sendviču i ne može mu nitko ništa. Možda je to višak ljepila ili nešto drugo.
Zbunjena - jako ti je vidljiva crta, a tako rano. Očito je beta visoka. Ne znam jesi li pisala gdje si u postupku?
Vaki😘
Sortiraj odgovore
Najstariji