evo i sta bi jos mogla vitamin D iako ce sad bit sunca neznam dali tribam ga uzimat onda i sta bi jos mogla?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Muz je imao 0 progresivno pokrernih ,slav volumen ,ne znam tacno sta sve ali imao je sve od dijagnoze ,znaci sve mu je bilo lose :(
Bebana
Qoenzim q 10slobodno pojavaj dozu,istrazivanja koja su radjena u americi su pokazala da su zene uzimale visoke doze od 600 -800mg j da je tek tada pokazao boljitak za celije !
Bebana
Bela vitamin E mozes da dodas ,i slobodno bez obzira na sunce uzimaj D ❤️Zene suprug i ja smo doslovno svaki dan uzimali mesecima saku vitamina ! 😂I da kosutnjavo voce brazlilski,indijski orah ,bademi sve smo to uvrstili su ishranu :)
Bebana
Bebana pošto su rekla za Dhea da se proveri testosteron. M9je je 10, 3 bio poslednji put a pre toga uvek manji. Jednom čak i 7, 8 a pre par godina 3. Referentne vrednosti su <73 za ovulacionu fazu.
Šta misliš, da li mogu da uzimam DHEA?
Qoenzim q 10slobodno pojavaj dozu,istrazivanja koja su radjena u americi su pokazala da su zene uzimale visoke doze od 600 -800mg j da je tek tada pokazao boljitak za celije !
Upadam malo ko padobranac.. sto se tice Q10, da li je on dozvoljen i u ranoj trudnoci ili samo do ovulacije odnosno prije potvrdjene trudnoce? Pijem neke multivitamine (dok mi ne stignu bas prenatalni) koji medjuostalim sadrze i 10mg po kapsuli Qoenzima Q10. A citala sam nesto da nije pozeljan uopce u trudnoci.. iako ovo je fakat mala doza pa ne bi trebalo stetiti ili?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta - mi to pijemo do punkcije ili transfera pa ne bih to baš preporučila u trudnoći. Tako je barem meni rekao MPO doktor.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Aha, sad vidim da je mala doza u pitanju...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Omerta q10 se ne smije uzimat nakon ovulacije odnosno nakon transfera za zene koje su u mpo. On moze negativno utjecat na implantaciju.
Belaaa vitamin d je dobar u spreju jer se odmah ugradjuje i brzo nadoknađuje manjak. A dobro bi bilo provjeriti vitamin d prije pocetka uzimanja.
Za DHEA nisam. Vecu gljpost cula ako je testosteron uredan da je i on. Meni je dhea-s jako nizak a testosteron u referentnim vrijednostima. Treba ga svakako provjeriti prike uzimanja jer on može biti i povisen pa tabletama se samo steti.
Niko nikad nije rekao ako je Dhea dobar da je dobar i testosteron .Rekla sam kada se Dhea pije da vrednosti testosterona znaju skociti,sto je povezano i nije dobro ,zato treba proveravati i jedno i drugo .Qoenzim sam pila tri meseca pre mpo ,kao i do samog transfera po preporuci lekara .Nikad mi nije rekao da moze uticati na implantaciju ,cak sta vise suprotno.Ociglesno da imamo razlicite izvore informacija ,a i svako radi onako kako misli da treba ,ili vec da slusa svog doktora .Moj doktor vazi za najboljeg u Nemackoj za vantelesnu oplodnju i ja sam ga slepo slusala ...
Bebana
Sortiraj odgovore
Najstariji