Cure ubit cete me, ali neznam koga da pitam... Nakon transfera nisam imala nikakve reakcije na utrogestan, ono ništa... I cice nula, ali evo drugi dan za redom imam ko grčeve, kao da me pika, žari.. Pa kako sada odjednom??? I znate da je 5 i 7 dan od transfera blastica bio test negativan
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure ubit cete me, ali neznam koga da pitam… Nakon transfera nisam imala nikakve reakcije na utrogestan, ono ništa… I cice nula, ali evo drugi dan za redom imam ko grčeve, kao da me pika, žari.. Pa kako sada odjednom??? I znate da je 5 i 7 dan od transfera blastica bio test negativan
Simba možda nije od utrogestana.
Svašta može da bude. Možda se ugnjezdjuje tvoja blasta Pa se širi materica.
Kad ce tvoja beta?
Cure ubit cete me, ali neznam koga da pitam… Nakon transfera nisam imala nikakve reakcije na utrogestan, ono ništa… I cice nula, ali evo drugi dan za redom imam ko grčeve, kao da me pika, žari.. Pa kako sada odjednom??? I znate da je 5 i 7 dan od transfera blastica bio test negativanSimba možda nije od utrogestana.
Svašta može da bude. Možda se ugnjezdjuje tvoja blasta Pa se širi materica.
Kad ce tvoja beta?
Pa danas je 10.dan od transfera tako da...ne,ne..sutra je beta..
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Drage moje ,ja imam jako nizak amh i imala sam 11 jajnih celija i dve odlicne blastice A kvaliteta i trudna sam .Pila sam Dhea 25 mg tri puta dnevno ,qoenzim q minimum 300mg dnevno ,nekad i 600(ne moze da steti )Pila sam solgarove vitamine ,D,E ,i C ..Folnu kiselinu ,ponekad femisan A ,maca tablete ,jela sve zdravo i nazalost pusila ,ali dosta smanjila .Doktor mi je rekao da je manja steta da popusim do 5 cigareta dnevno nego da odjednom pred sam postupak prestanem .Uzgred i moj suprug je imao jako los spernogram i takodje pio sve i svasta 😊 I eto uspeli smo ,ne odustajte ❤️
Bebana
Drage moje ,ja imam jako nizak amh i imala sam 11 jajnih celija i dve odlicne blastice A kvaliteta i trudna sam .Pila sam Dhea 25 mg tri puta dnevno ,qoenzim q minimum 300mg dnevno ,nekad i 600(ne moze da steti )Pila sam solgarove vitamine ,D,E ,i C ..Folnu kiselinu ,ponekad femisan A ,maca tablete ,jela sve zdravo i nazalost pusila ,ali dosta smanjila .Doktor mi je rekao da je manja steta da popusim do 5 cigareta dnevno nego da odjednom pred sam postupak prestanem .Uzgred i moj suprug je imao jako los spernogram i takodje pio sve i svasta 😊 I eto uspeli smo ,ne odustajte ❤️
I koliko od prilike mjesečno da računam za to sve?? Što je muž pio??
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Po preporuci lekara muz je pio Vitamin c,vitamin D ,vitamin E ,profetril,govedji zelatin ,tablete mace ,conezim q 10 ,100mg .Uvek spavao bez vesa ,stalno zavrsavao tusiranje ili kupanje hladnom vodom u predelu genitalija .. Sto se tice racunice ,hajde do kraja dana cu sve sabrati pa cu ti napisati .Mi smo sve to pili tri meseca pre postupka i uoci stimulacije . Jos jedna jako bitna stvar ,pre uzimanja Dhea hormona prvo proveriti u laboratoriji visinu Dhea hormona .Takodje meni je testosteron bio nizak ,pa mi je zbog toga doktor ukljucio Dhea .Nisam sigurna da li je pametno uzimati na svoju ruku jer ako su vam te vrednosti u normali od Dhea hormona zna samo da skoci testosteron i da samo napravite problem .
Bebana
Bravo Bebana. KolikI je bio amh?
Hvala sto si nam se javila.
Uživaj u trudnoći.
Amh mi je bio 1,2 . A imam 33 godine .Nema na cemu ako sta zatreba tu sam ❤️
Bebana
Po preporuci lekara muz je pio Vitamin c,vitamin D ,vitamin E ,profetril,govedji zelatin ,tablete mace ,conezim q 10 ,100mg .Uvek spavao bez vesa ,stalno zavrsavao tusiranje ili kupanje hladnom vodom u predelu genitalija .. Sto se tice racunice ,hajde do kraja dana cu sve sabrati pa cu ti napisati .Mi smo sve to pili tri meseca pre postupka i uoci stimulacije . Jos jedna jako bitna stvar ,pre uzimanja Dhea hormona prvo proveriti u laboratoriji visinu Dhea hormona .Takodje meni je testosteron bio nizak ,pa mi je zbog toga doktor ukljucio Dhea .Nisam sigurna da li je pametno uzimati na svoju ruku jer ako su vam te vrednosti u normali od Dhea hormona zna samo da skoci testosteron i da samo napravite problem .
Hvala puno, puno.. Pa evo ako se sjetite javite mi... A koja dijagnoza je kod muža??????
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Bebana nema odustajnja ja pijem omeg3 , dha mi je dobar, vitamin d cu uzet malo mi nizak , novalac i qenzim10 pijem oko 90mg, neznam sta bi jos mogla dodat??
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji