Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zbunjena30
    11. Lipanj 2019. 19:21

Vaki

Nives - ne brigaj, nije mogao nikud ispasti. On je sad u sendviču i ne može mu nitko ništa. Možda je to višak ljepila ili nešto drugo.
    Zbunjena - jako ti je vidljiva crta, a tako rano. Očito je beta visoka. Ne znam jesi li pisala gdje si u postupku?

Cito ST, evo i betu sam isla izvadit 621,8 je... hm sad je pitanje jel jedna beba u pitanju ili... zna li se to po vrijednosti bete? Nemam bas presiroko znanje o tome..

Vaki
    11. Lipanj 2019. 19:34

Pa s betom se nikad ne zna, ali je stvarno visoka pa postoje indikacije da bi ih moglo biti i dvoje... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Bebana
    11. Lipanj 2019. 19:34

Moze da znaci da su blizanci a ne mora da znaci ... Beta nije siguran pokazatelj ,do ultrazvuka istrpi pa ces saznati :) 

Bebana

• Marijamagda
    11. Lipanj 2019. 19:46

Moja beta je 34. Dala sam je juče  11. dana od transfera petocelijskog embriona.  
    Sutra bi trebalo da je ponovim.  
    Mukama nikad kraja. 
    Ima li ko iskustva s ovakvom betom? 

• Zbunjena30
    11. Lipanj 2019. 19:46

Ma mogu ja izdrzat, nego eto zanimalo me sta vi kazete . Ma ja bi bila presretna i s jednom bebicom. Mislila sam da se po visini bete to moze znat. Meni je danas 11.dan od transfera 2 blastice 5.dan.

Meto
    11. Lipanj 2019. 19:47

Jeeeej zbunjena cestitam. Ne mozes znati po beti jel jedna ili dvije bebe. Meni je 13dnt bila 1334, a danas 17dnt 6980. I ja sam u Cita, zvala sam L danas i usput pitala jel se moze znati, rekla je da ne jer se bas razlikuju po vrijednosti od zene do zene. Prvi uzv nam je na prvi dan ljeta 🙃🙃
    Vaki znaci ides u 9mj na fet. Taman da obavis potrebne pretrage i fino se odmoris i tijelo i um pripremis na cuvanje malisa 🤗 Od srca ti to zelim🌸
    Nives strpljivo i sretno 😊🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    11. Lipanj 2019. 19:50

Marijamagda ja stvarno ne znam ali zelim ti da sutra bude lijepo duplanje. Drzimo 🤞 Da bude sve u redu i da je embrij malo lijeniji. .😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Marijamagda
    11. Lipanj 2019. 20:09

Meto

Marijamagdaja stvarno ne znam ali zelim ti da sutra bude lijepo duplanje. Drzimo 🤞 Da bude sve u redu i da je embrij malo lijeniji. .😘

Hvala Meto. 😘

• Lala27
    11. Lipanj 2019. 20:22

Izgleda da je opet krenuo niz plusića i lijepih betica 😄 Zbunjena30 Meni je 12.dnt bila 590, svi su rekli da je baš visoka, ali jedna je beba ipak u pitanju, tako da ne mora značiti, vidjećeš tek na uz. U svakom slučaju, to su divne vijesti. Da li ti je to prvi pokušaj? Meto Divne vijesti i kod tebe, čestitam 😄😄 Sa srećom i dalje Marijamagda To je malo niža beta, ali ako se bude pravilno duplala onda je to to, držim fige da bude tako 😊

Vaki
    11. Lipanj 2019. 20:23

Marijamagda - ma bitno da se dupla. Nekima implantacija krene malo kasnije... 🤞Čekamo te s dobrim vijestima.
    Meto - hvala, draga! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.