Marijamagdajavi nam se sa lijepim vijestima! 🤞😘
Zbunjenakako si ti, kako se osjecas?
Ja sutra idem ponoviti betu, drzimo 🤞 da se uredno dupla. .
Pa napuhano, vjerojatno od utrogestana i prati me povremena bol dole, sad vise ne mogu ocjenit jel menstrualna ili nije...al opet mene kad uhvati menstrualna ona me drzi duze, ova me samo na momente stegne jako pa pusti. Ja bi trebala u srijedu radit betu, al tada trebam i dobit M. Vadit cu betu samo ako ne prokrvarim, da se ne nadam bezveze prije reda.. nemogu nicim smanjit taj osjecaj napuhanosti, a to mi je bas teskooooo...
Zene samo da vam kazem nemojte ni pokusavati da trazite razlike izmedju bola kad ste trudne i izmedju menstrualne -NEMA JE ! Tako sam ja uvek mislila ma nemoguce ,ja cu primetiti razliku,ali verujte mi ,potpuno je isto ..Jedina razlika je sto ova bol traje ,traje i traje :)
Bebana
I da ,nekad je znalo da boli tako po noci kao da cu sutradan ujutru definitivno procureti ,ali Bogu hvala nisam ! Tada sam mislila i bila u pravu to je to ,to nije ciklus ..Nesto se drugo desava tamo dole :) ❤️🙏
Bebana
Ana41Kako si ti?
A okay.....evo chekam mengu nikako da je dobijem pa da vidimo shta cemo dalje.... Razmishljala sam o inseminaciji...jel imate iskustva sa time? Ne bi treci mesec za redom da me uspavljuju zbog aspiracije...nisam pametna....heh
Kako si ti Lala27?
Marijamagda chekamo Betu tvoju!! Drzimo i dalje fige!!
Ana41Kako si ti?
A okay…..evo chekam mengu nikako da je dobijem pa da vidimo shta cemo dalje…. Razmishljala sam o inseminaciji…jel imate iskustva sa time? Ne bi treci mesec za redom da me uspavljuju zbog aspiracije…nisam pametna….heh
Kako si ti Lala27?Marijamagda chekamo Betu tvoju!! Drzimo i dalje fige!!
Drago mi je čuti da ideš dalje, u nove pobjede. Samo hrabro ❤️ Ja nemam, ali mislim da ti Grizli može pomoći ako navrati na forum. Za šta god da se odlučiš, želim ti svu sreću. Ja sam dobro, jedino mučnine zezaju, ali i to polako prolazi 😊
Sjajno! Bash mi drago da si dobro, to su slaaaatke muke 😊
Ima da ti proleti cela trudnoca i eto bejbija +.+
Ja sam se neshto totalno opustila sad posle poslednjeg fijaska... imam osecaj da ce sledeci ciklus da mi bude dobitni! Zashto, nemam poojmaa ... 😀 Ali eto tako 🤗
Sjajno! Bash mi drago da si dobro, to su slaaaatke muke 😊
Ima da ti proleti cela trudnoca i eto bejbija+.+
Ja sam se neshto totalno opustila sad posle poslednjeg fijaska… imam osecaj da ce sledeci ciklus da mi bude dobitni! Zashto, nemam poojmaa … 😀 Ali eto tako 🤗
Da, baš tako, ništa mi nije problem, samo neka je sve u redu. I ovdje svratim da vidim nove plusiće, a i ako nekako mogu nekome pomoći, jer znam koliko je meni značilo 😊
Baš mi je drago što imaš takav stav i što nisi pala, ta mala srećica svakoga čeka, samo treba doći pravo vrijeme,a držim fige da tvoje vrijeme tek dolazi ❤️
Ana41 nemam iskustva sa inseminacija, al znam da je preduvijet prohodni jajovodi i uredan spermiogram. Uspjesnost nije velika al se isplati uvijek probati. Samo da pitam na aspiraciji si imala vise ili jednu jajnu stanicu? Mislim ako ides na prirodni postupak i imas smao 1 js moze i bez anestezije nije strasno.
Ana drago mi je sto si pozitivna.
Tako i da ostane. Jedva čekam da se svačije obistini.
Bebana a jel imaš povišenu temperaturu? Baš me zanima da li mora da se poveća kod svakoga.
Mene je više bolelo pre... na početku pa je potom prestalo neko vreme i zadnja dva dana boluckao kao pms ali ne konstantno već da prekidima.
Ana41 nemam iskustva sa inseminacija, al znam da je preduvijet prohodni jajovodi i uredan spermiogram. Uspjesnost nije velika al se isplati uvijek probati. Samo da pitam na aspiraciji si imala vise ili jednu jajnu stanicu? Mislim ako ides na prirodni postupak i imas smao 1 js moze i bez anestezije nije strasno.
Da da...spontani ciklus...proshli put dve folikule bile ali je doktor u fazonu 'ako se mrdnesh od bola ume da je izgubi' pa kao shto rizilovati. Kod nas sve uredno i jajovodi i spermogram...a reche doktor za moje godine inesminacija povecava shansu za samo 5%.. heh.. A opet moja ginekologica kaze 'pet pet!' :)
Sortiraj odgovore
Najstariji