Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zbunjena30
    08. Lipanj 2019. 22:19

Laganini

Evo mene opet.. znam da nisan puno pisala, al pratila svakog dana jesan. Odlucila san jos kod transfera da necu piskit na test, pogotovo zbog hcg injekcija koje san primila nakon, pa da ne bi krivo pokazale. Zbunjena - znan da ce neke cure ovdi rec da piskis i ranije, ali po mom misljenju to je samo dodatni stres uz onaj koji nosimobzbog svih hormonalnih promjena u tijelu koje se dogadaju zbog svega cime se pucamo pred aspiraciju i transfer. Odluka je tvoja, meni je drago sta nisan piskila, nego cekala betu. Savjetovano mi je da betu vadin 14. dan nakon transfera, mogu i 13., pa san tako i napravila.Znaci, vracena 2 osmostanicna embrija 3. dan nakon aspiracije, i isla betu vadit 13. dan nakon transfera.
    Beta = 204 😀
    S obzirom da je 13. dan, kolko sam citala, to bi kao tribala bit normalna vrijednost, kod doktora idem za koji dan pa onda ju vadit jos jednom da vidimo kako se dupla. 🤞🏼
    Sta vi mislite za betu 204, 13. dnt?Zbunjena - ja isto lose podnosim utrogesran, imam jos uvik napadaje bolova, nadutoati i grceva. Tu su mi savjetovali magnezij za pomoc pokretanju probave, funkcionira kolko tolko. I kefir i chia sjemenke. Jedva cekam da ih se rijesim, al doktor kaze da se do 10tt bar mora uzimat tako da san jos neko vrime ko i ti na mukama. I sretno!!

Hvala na savjetima i čestitam na pozitivnoj beti. Joj ja ih stvarno tesko podnosim,imam osjecaj sto vise dani prolaze da mi je sve teze. Neznam dal se ikome događalo da evo kao ja ima dva do cetiri puta na dan odjednom grceve, znaci samo odjednom počnu i traju cca 2 do 5 minuta? Nisu to bas oni menstrualni,nekako su drugaciji i bas ono kao da mi je netko stegnuo jajnike i drzi ih cvrsto cca 2 do 5 min...nisam nestrpljiva i mogu docekat jos 4,5 dana, samo ono prosli put u postupku mi nisu toliko smetali ali sam ih prosli put uzimala i oralno i vaginalno,ono kako kada,a sad samo vaginalno. Ja bi po tome tvome mogla i ranije radit betu jer su meni vraceni 5.dan. 

• Laganini
    08. Lipanj 2019. 22:55

Zbunjena - tocno tako je i meni bilo. Jos uvik je navecer, kad odem spat, probudim se kroz noc par puta zbog toh grceav. Moze bit da je tip progesterona koji uzimas, vrsta tableta. Znam, gadno je :( izdrzi! 

• Ana41
    09. Lipanj 2019. 15:44

Marijamagda Kako si? Kad se radi beta? 😊 Drzim fige!

• Marijamagda
    09. Lipanj 2019. 20:40

Ana41

Marijamagda Kako si? Kad se radi beta? 😊 Drzim fige!

Draga Ana41, da kazem da sam dobro. Osećam samo stomak po malo i to od danas,  grudi me boluckaju ali ni to nije dramatično.  Imam problem samo taj što mi je loša probava pa ne znam da li i to utiče na moj bol u stomaku. ...  Ne znam šta da ti kazem. ... Beta je sutra i ja se bas bojim da je radim. :( Javiću se svakako da kažem ishod.❤

Vaki
    09. Lipanj 2019. 23:06

Marijamagda - sretno sutra! 🤞

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Ana41
    09. Lipanj 2019. 23:30

Marijamagda Mnogo smo napete :( bash bezveze..... Mnoogoo srece sutra! 😘😘

• Lala27
    09. Lipanj 2019. 23:36

Marijamagda Sa srećom sutra 😊Ana41 Kako si ti? 

Meto
    10. Lipanj 2019. 11:53

Marijamagda javi nam se sa lijepim vijestima! 🤞😘
    Zbunjena kako si ti, kako se osjecas? 
    Ja sutra idem ponoviti betu, drzimo 🤞 da se uredno dupla. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Vaki
    10. Lipanj 2019. 12:28

Meto - sretno! Želim samo dobre vijesti... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Marijamagda
    10. Lipanj 2019. 14:22

Dala sam krv u državnoj ustanovi i  rezultat tek sutra. 
    ŽenE mene je počelo da boli kao u pms. Stomak ni je uz to napuhan a ne praznim se. 
    SrećnO  Meto!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.