Evo cekam red za betu vadit!
Nego recite mi jel itko od vas pio Vrkutu dali smim posto pijem eutirox za stitnjacu a sad bi mibodma ovaj ciklus u priridni postupak tako smo se dogovorile ako ovo ne uspije jer dugo cekat do jeseni amh mi nizak!
Sta je tu je samo moram hrabro tesko je😢 ali borit se moramo sad samo da u prirodnom bude folikula i da bude rasle i dobra bar jedna🙏
Belaa jel piješ možda nešto od vitamina?? Koja si bolnica?? Ja bi možda ipak 3mj pila sve moguće vitamine pa onda išla u postupak? Pisala sam u drugoj temi kako je jedna curka sa niskim amh dobila 12js i 5 blastica i evo trudna, nosi blizance.. Ako želiš pošaljem ti što je sve pila.. Za ta 3 mislim da će dobro doći da se odmoris i možda bi imala bolje jajne stanice
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Nego recite mi jel itko od vas pio Vrkutu dali smim posto pijem eutirox za stitnjacu a sad bi mibodma ovaj ciklus u priridni postupak tako smo se dogovorile ako ovo ne uspije jer dugo cekat do jeseni amh mi nizak!
Sta je tu je samo moram hrabro tesko je😢 ali borit se moramo sad samo da u prirodnom bude folikula i da bude rasle i dobra bar jedna🙏Belaa jel piješ možda nešto od vitamina?? Koja si bolnica?? Ja bi možda ipak 3mj pila sve moguće vitamine pa onda išla u postupak? Pisala sam u drugoj temi kako je jedna curka sa niskim amh dobila 12js i 5 blastica i evo trudna, nosi blizance.. Ako želiš pošaljem ti što je sve pila.. Za ta 3 mislim da će dobro doći da se odmoris i možda bi imala bolje jajne stanice
Simba, hoćeš li i meni napisati šta je sve pila za nizak amh i koliki joj je u stvari bio amh? Plizz draga. I ja sam u tom sosu.
Sta je tu je samo moram hrabro tesko je😢 ali borit se moramo sad samo da u prirodnom bude folikula i da bude rasle i dobra bar jedna🙏Belaa jel piješ možda nešto od vitamina?? Koja si bolnica?? Ja bi možda ipak 3mj pila sve moguće vitamine pa onda išla u postupak? Pisala sam u drugoj temi kako je jedna curka sa niskim amh dobila 12js i 5 blastica i evo trudna, nosi blizance.. Ako želiš pošaljem ti što je sve pila.. Za ta 3 mislim da će dobro doći da se odmoris i možda bi imala bolje jajne staniceSimba, hoćeš li i meni napisati šta je sve pila za nizak amh i koliki joj je u stvari bio amh? Plizz draga. I ja sam u tom sosu.
Evo čim nadjem u porukama, poslikam i tu proslijedim.. Kod mene je amh dobar ali svejedno ću pokušati opet bar malo nešto piti da budu kvalitetnije..
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sta je tu je samo moram hrabro tesko je😢 ali borit se moramo sad samo da u prirodnom bude folikula i da bude rasle i dobra bar jedna🙏Belaa jel piješ možda nešto od vitamina?? Koja si bolnica?? Ja bi možda ipak 3mj pila sve moguće vitamine pa onda išla u postupak? Pisala sam u drugoj temi kako je jedna curka sa niskim amh dobila 12js i 5 blastica i evo trudna, nosi blizance.. Ako želiš pošaljem ti što je sve pila.. Za ta 3 mislim da će dobro doći da se odmoris i možda bi imala bolje jajne staniceSimba, hoćeš li i meni napisati šta je sve pila za nizak amh i koliki joj je u stvari bio amh? Plizz draga. I ja sam u tom sosu.Evo čim nadjem u porukama, poslikam i tu proslijedim.. Kod mene je amh dobar ali svejedno ću pokušati opet bar malo nešto piti da budu kvalitetnije..
Jedva čekam da vidim sta se prepirucuje.
❤
znaci i još mi napisala da je pila omegu.. Prehrana skroz zdrava, bez imalo slatkog, kaže izgubila sve salo, celulit.. Mada sam ja ovaj puta mislila da se trebam udebljati posto sam prošli put bila dosta mršava hahhhahahhahaaa.. Evo mi sada na, još sada moram i skidati salo..
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure - mislim da je preporuka piti te suplimente bez matične mliječi, a kad uzimate matičnu onda ne trebate ništa drugo.
I macu ne smiju oni koji imaju problem sa štitnjačom.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sta je tu je samo moram hrabro tesko je😢 ali borit se moramo sad samo da u prirodnom bude folikula i da bude rasle i dobra bar jedna🙏Belaa jel piješ možda nešto od vitamina?? Koja si bolnica?? Ja bi možda ipak 3mj pila sve moguće vitamine pa onda išla u postupak? Pisala sam u drugoj temi kako je jedna curka sa niskim amh dobila 12js i 5 blastica i evo trudna, nosi blizance.. Ako želiš pošaljem ti što je sve pila.. Za ta 3 mislim da će dobro doći da se odmoris i možda bi imala bolje jajne stanice
Pijem omg 3 kiseline , novalac i nutri nano q10 enzim a posalji sve informacije dobro dodju a doktorica se tako odlucila jer da nekad u prirodnom bude bolje nego u stimuliranom pa sad vjerujem joj i jako je dobra
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo vidim da smo slicno pili provat cu jos vrkutu uz to sta mislite ?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure - mislim da je preporuka piti te suplimente bez matične mliječi, a kad uzimate matičnu onda ne trebate ništa drugo.
I macu ne smiju oni koji imaju problem sa štitnjačom.
Ova žena pila, a inače ima problem i terapiju za štitnjaču, glukozu, refluks želudac, kamenac i tko zna što sve ne..
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
znaci i još mi napisala da je pila omegu.. Prehrana skroz zdrava, bez imalo slatkog, kaže izgubila sve salo, celulit.. Mada sam ja ovaj puta mislila da se trebam udebljati posto sam prošli put bila dosta mršava hahhhahahhahaaa.. Evo mi sada na, još sada moram i skidati salo..
Simba hvala ti.
KOd nas preporučuju i Dhea.
Narocito za one koji imaju nizak amh.
Izguglajte malo i o tome. Mislim da moze i to da se doda.
Kod maticne Mleci i ja bih bila oprezna. I nikako ne bih kombinovala prirodne i veštačke dodatke.tj.te cajeve
E da dodala bih i E vitamin. Jako bitan za celije i endometrijum. I pre vto neko more.
Slatko dam već izbacila i svi mi govore da sam smršala. Šećer, alkohol i cigarete izbaciti skroz iz puno razloga.
Srećno svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji