Curke, danas je međunarodni dan muškaraca ;)
ja sam svojem kupila kekse xD ja se nemrem seksati sve me boli.
baš sam to maloprije vidila... i sve si mislim da ću mu ipak pokloniti upravo seks jer sam ga sinoć bezobrazno otjerala od sebe... pa mi je danas bilo žao kad sam se sjetila... a ako on dobije takav poklon, ja bi mogla dobiti čokoladu... ili kekse... malamuca..zašto si morala kekse spomenut...sad mi se jedu
uh ja sam službeno odustala od seksa do poslje poroda jer se baš ne osjećam sposobnom za to. ali možda ga iznenadim nečim drugim vidjet ćemo.. nekako se me strah da se nisam počela otvarat pa ću biti mirnija kad odem kod doktora i tada možda samo možda bude seks ako mi se dude dalo a i njemu..
Niš od seksa. Moj muž je trudan.
Ja sam tak jadna, zabrijala sam si da bum sva zakržljala i da bum teško rodila jer se on neće seksati i izvodi bijesne gliste.
ajde Dea, moj već sad paničari. I mora se uvjerit da mali spava pa tek onda možemo :-D
pitam se šta će biti za koji tjedan.
joj baš ste me nasmijale....hihihihih...malamuca keksi su zakon!!!! Moj više voli kekse i čokoladu od sexa valjda =) hihihihih
Ja u prvoj trudnoći baš nisam imala volju za sexom, a moj muž se bojao i na kraju niš od toga :( Ovaj put sam mu rekla da to tako ne može već i prije nego sam zatrudnila.... =) I poslušao me....samo kaj sam ja u ovoj trudnoći napaljena non stop i najrađe bi se svaki dan sexala....pa opet ispada da ga jadnog davim!!! =) Glavni izgovor mi je da bi svaki muž htio takvu napaljenku :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ma joj nekad mi idu na živce. Kad daš ne žele, kad ne daš ne valjaš, kad nisi trudna ni vraga ih nije strah, kad zatrudniš odjednom ih je strah i mene i sebe i djeteta u meni!
I još mi izjavi večeras: E oću ja stić gel stavit kad tebe uhvate trudovi, prije nego odemo u bolnicu?
Ko o tome misli pobogu?!
Sortiraj odgovore
Najstariji