ja sam odustala od svojega, njemu se odavno neda i boji se.
evo mu keksi i bok :D
Ja sam jučer bila dobra i uopće mi nije žao...baš mi je nekak i falilo
hihihihihi...hoće li stići staviti gel =) da krepaš...ustvari ja si mislim da svi oni o tome razmišljaju samo je tvoj to ispalio na glas =) ipak su to muški =)
Curke ja sam se zaželila kolača...al nekak čekam roćkas 2.12. jer sam onda ziher da će se sve pojesti...mene kad primi pečenje mogu otvoriti slastičarnu =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ja bi kolače, al nemrem stajati dugo da ih napravim :(
meni je danas moj dragi obećal da bude radil samo do 4 i da je onda poslije samo moj <3
Ja si sve pripremim, sjednem i miksam. Naravno, samo tak jednostavniji kolači dolaze u obzir. Sve bi dala za išlere ali prepipljivi su mi sad za radit.
Dea ti si prava, ha ha nasmijala si me..
Cloudy izgleda da ti jedna imaš sreće po pitanju seksa..
a kad smo kod kolača, mislila sam se bacit na pečenje i ispeći 10 vrsta ali izgleda ništa od toga, vidi da sam precjenila svoju sposobnost stajanja i kuhanja.. bit će naručeni svih vrsta i dobro
Tena... čini se :P ako treba odradim ja i za vas koju turu kad se nakanem idući put hihi
ne stavljaj sol na ranu, i ovako ti zavidim, ali proći će i ta 4 tjedna od poroda a onda nek me se čuva
Moj muž je i dalje paničar, pogotovo sad od kad se beba rrita. Pričala sam s parr trudnih frendica i dijele istu sudbinu- oni se boje sexati dok smo trudne!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji