savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

DOCKY

sad sam se prvi put nasla kak sama sebi objasnjavam, neki dan sam tako kroz pricu rekla prijateljici kako jedva cekam da se rodi, a sada molim boga za jos jedan dan duže u meni,… biti mama je stvarno cudesno iskustvo i kad mislis da nemožes vise ta mala srdasca nam izvuku toliku snagu da mislim da bih brdo okrenula!!!!!

DOCKY, nije me bilo pa sam sad tek pročitala što se sve događalo... Jako mi je žao zbog toga, ali izdržat ćete vi... Odmaraj, miruj, mazite se i sve će biti u redu. Držimo palce da što duže budete 2u1! 

Krešimir 19.08.2014. <3

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

MarijaŠ

DOCKY

sad sam se prvi put nasla kak sama sebi objasnjavam, neki dan sam tako kroz pricu rekla prijateljici kako jedva cekam da se rodi, a sada molim boga za jos jedan dan duže u meni,… biti mama je stvarno cudesno iskustvo i kad mislis da nemožes vise ta mala srdasca nam izvuku toliku snagu da mislim da bih brdo okrenula!!!!!
    DOCKY, nije me bilo pa sam sad tek pročitala što se sve događalo… Jako mi je žao zbog toga, ali izdržat ćete vi… Odmaraj, miruj, mazite se i sve će biti u redu. Držimo palce da što duže budete 2u1! 

DOCKY

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

DOCKY

Draga Docky samo hrabro naprjed vidjet ces da ce sve bit ok cuvaj nam se i puno mazi svoju malu bebicu i normalno mazi je puno puno a mi cemo bit sa vama,bas sam nocas mislila na tebe kako si mi.

DOCKY

Prijavi adminu

antonio

DOCKY

Draga Docky samo hrabro naprjed vidjet ces da ce sve bit ok cuvaj nam se i puno mazi svoju malu bebicu i normalno mazi je puno puno a mi cemo bit sa vama,bas sam nocas mislila na tebe kako si mi.

DRAGA ANTONIO evo ležim.. papam breskvicu,... digli su me ipak iz kreveta do vvc.... i tako.... kako tvoje mucnine i ti ces jos malo imat svog andjela u rukama... ustvari curu ako sam dobro pohvatala... 

DOCKY

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Docky, samo ti papaj i odmaraj, nemoj misliti na kojekakve ružne stvari, samo se opusti i misli pozitiva 100% na sat. Vidjet ćeš da će sve biti ok, slušaj doktore i stvarno ako kažu mirovat, drž se toga, izdržat ćete vi to!

DOCKY

Prijavi adminu

renata

Docky, samo ti papaj i odmaraj, nemoj misliti na kojekakve ružne stvari, samo se opusti i misli pozitiva 100% na sat. Vidjet ćeš da će sve biti ok, slušaj doktore i stvarno ako kažu mirovat, drž se toga, izdržat ćete vi to!

hjooj nadam se inace sam naucila udanu bit na 2oo na sat malo mi je ovo cudno ali znam da je za bebaca pa je lakse...iako sam maloprije se toliko naživcirala da je sestra rekla doktoru da neda da mi dodju posjete, naime naakon rucka obavila ctg i mjerenje tlaka sve ok.. i dodje mama od mm i kaze mi i to zamislite pred sestrom koja mi je taman donosila toplomjer da kao bezvezem tu ležim i da to sigurno treba otić i da se ti doktori igraju bogova, nemogu vam opisat u kolikojsu stotinki mi suze krenule a ova ljubazna sestra ju je doslovno istjerala van.. još nisam nista mm rekla ... ali stvarno sam uff ma neznam ni kak da opisem taj osjecaj i naravno tlak skocio odmah.... 

DOCKY

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

nemoj se živcirati... a i ona je mogla biti malo taktičnija... čuj draga, ti znaš zašto si u bolnici, i znaš da treba tako biti zbog bebice... možda i bolje da joj ne daju u posjetu 

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Ja ti mogu samo reć da možda je bolje da ne primaš posjete, mislim da ti nikakvo uzrujavanje sad nije potrebno, sestra je to napravila za tvoje dobro, osobno moja je sestra proživljavala istu situaciju kao i ti i zabranjene su joj bile posjete, nije se smjela maknuti od 28 tjedna i tako do 37 kad je rodila, tako da samo smireno, znam da su sestre u bolnici tak tak, bila sam 5 tjedana i svašta me znalo izbacit iz takta, tako da znam o čemu pričaš!
    Docky samo lagano, misli na bebicu, pusa i javi nam se!

ninika11

Broj poruka: 894

Prijavi adminu

cloudy

nemoj se živcirati… a i ona je mogla biti malo taktičnija… čuj draga, ti znaš zašto si u bolnici, i znaš da treba tako biti zbog bebice… možda i bolje da joj ne daju u posjetu 

potpisujem. tamo si zbog bebice. ne drže te bzvz

DOCKY

Prijavi adminu

renata

Ja ti mogu samo reć da možda je bolje da ne primaš posjete, mislim da ti nikakvo uzrujavanje sad nije potrebno, sestra je to napravila za tvoje dobro, osobno moja je sestra proživljavala istu situaciju kao i ti i zabranjene su joj bile posjete, nije se smjela maknuti od 28 tjedna i tako do 37 kad je rodila, tako da samo smireno, znam da su sestre u bolnici tak tak, bila sam 5 tjedana i svašta me znalo izbacit iz takta, tako da znam o čemu pričaš!
    Docky samo lagano, misli na bebicu, pusa i javi nam se!

ma sestre su super -to su mi donedavna bile radne kolegice doduse ne na istom odjelu, ali me od mm mama sokirala....

DOCKY

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.