savjet za smirenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    23. Lipanj 2014. 13:23

Docky, samo ti papaj i odmaraj, nemoj misliti na kojekakve ružne stvari, samo se opusti i misli pozitiva 100% na sat. Vidjet ćeš da će sve biti ok, slušaj doktore i stvarno ako kažu mirovat, drž se toga, izdržat ćete vi to!

cloudy
    23. Lipanj 2014. 13:41

nemoj se živcirati... a i ona je mogla biti malo taktičnija... čuj draga, ti znaš zašto si u bolnici, i znaš da treba tako biti zbog bebice... možda i bolje da joj ne daju u posjetu 

renata6
    23. Lipanj 2014. 13:46

Ja ti mogu samo reć da možda je bolje da ne primaš posjete, mislim da ti nikakvo uzrujavanje sad nije potrebno, sestra je to napravila za tvoje dobro, osobno moja je sestra proživljavala istu situaciju kao i ti i zabranjene su joj bile posjete, nije se smjela maknuti od 28 tjedna i tako do 37 kad je rodila, tako da samo smireno, znam da su sestre u bolnici tak tak, bila sam 5 tjedana i svašta me znalo izbacit iz takta, tako da znam o čemu pričaš!
    Docky samo lagano, misli na bebicu, pusa i javi nam se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.