savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

cloudy

draga, bit će sve ok…samo pozitiva… bebica će narast… samo papaj voće i odmaraj, i nikako crne misli

DOCKY

DOCKY

Prijavi adminu

mmama

DOCKY

kimito .. kukukaka.. DarijaZ..cloudy..ninika11..antonio..renata sory ako sam nekog peskocila, hvala vam cure stvarno puno znaci podrska.. evo ja sam stigla obavila pregled kod svog gin koji radi i u bolnici i naravno zadrzana sam na promatranju . bila su mi 3 razlicita dr na uzv pregledu i na kraju su se složili da nemrdam kuci vec strogo mirovanje za pocetak cak i bez dizanja iz kreveta pa cemo vidjeti ima li kakve koristi od toga dobila prepar , rekli mi da jedem puno voća lezim na lijevom boku zbog lakseg dotoka hranjivih tvari do bebe, rekli su da nece nista prognozirati, da je situacija ozbiljna i iziskuje strucnost i oprez i da je zato najbolje da sam u bolnici, ici cu 2 -3 puta na ctg jer se stalno trudovi ocitavaju, i da je krajnji cilj dogurati s tjednima najdalje sto se moze. a sada nepreostaje nista drugo nego pozitivne misli i da doguramo jos desetak tjedana da budemo bar koliko toliko veliki…
    dobro bude, nadamo se još bar 10 tj, držimo fige šaljemo pozitivne misli!!

DOCKY

ninika11

Broj poruka: 894

Prijavi adminu

ja isto vjerujem da će sve biti ok. sadsi pod stručnim vodstvom, radi što ti kažu jer ipak oni znaju svoj posao. drži mi se draga, mislimo na tebe i navijamo za što više tjedana, a najmanje 10

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

DOCKY

kimito .. kukukaka.. DarijaZ..cloudy..ninika11..antonio..renata sory ako sam nekog peskocila, hvala vam cure stvarno puno znaci podrska.. evo ja sam stigla obavila pregled kod svog gin koji radi i u bolnici i naravno zadrzana sam na promatranju . bila su mi 3 razlicita dr na uzv pregledu i na kraju su se složili da nemrdam kuci vec strogo mirovanje za pocetak cak i bez dizanja iz kreveta pa cemo vidjeti ima li kakve koristi od toga dobila prepar , rekli mi da jedem puno voća lezim na lijevom boku zbog lakseg dotoka hranjivih tvari do bebe, rekli su da nece nista prognozirati, da je situacija ozbiljna i iziskuje strucnost i oprez i da je zato najbolje da sam u bolnici, ici cu 2 -3 puta na ctg jer se stalno trudovi ocitavaju, i da je krajnji cilj dogurati s tjednima najdalje sto se moze. a sada nepreostaje nista drugo nego pozitivne misli i da doguramo jos desetak tjedana da budemo bar koliko toliko veliki…

Draga moja Docky miruj papaj i miruj a mi cemo za nagradu svaki dan mislit na tebe i bit uz tebe tako da nam dogurate cim dalje a do tad mazi svoje zlato saljem ti puno puno pozitivnih misli

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Ajme Docky smrzla sam se sada kad sam citala ovo sve. Nisam jucer bila ovdje, a i danas sam slabo stigla, pa sad tek vidim ovo. Jako mi je zao sto ti se ovo dogadja. Pokusaj se smiriti, znam da je lako to reci, ali pokusaj, znas i sama da je to jako vazno. I papaj, miruj i drzim fige da izdrzite sto duze, barem 10 tjedana jos.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Docky uh, uh, uh... samo    pozitiva i bez ružnih misli...bit će to sve okej.. 
    Slušaj dr i miruj, odmaraj da izdržite što duže.  Zao mi je jer prolaziš kroz ovo sve ... Držim najveće figice.. pusa

DOCKY

Prijavi adminu

pregurali smo jos jedan dan--- papamo i slusamo se ... bebo se rita i javlja to mi je nekako najvece smirenje... hvala mame...

DOCKY

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

:) docky ... vidjet ćeš bit će sve ok ... dan po dan i proći će sve to

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

DOCKY

pregurali smo jos jedan dan— papamo i slusamo se … bebo se rita i javlja to mi je nekako najvece smirenje… hvala mame…

Drzite seee 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DOCKY

Prijavi adminu

sad sam se prvi put nasla kak sama sebi objasnjavam, neki dan sam tako kroz pricu rekla prijateljici kako jedva cekam da se rodi, a sada molim boga za jos jedan dan duže u meni,... biti mama je stvarno cudesno iskustvo i kad mislis da nemožes vise ta mala srdasca nam izvuku toliku snagu da mislim da bih brdo okrenula!!!!!

DOCKY

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.