Ja mislila da samo mene opsjedaju cudni snovi…ja sam sanjala da sam rodila bebaca koji priča…bas mi je bilo fora jer mi je znao sve reci sta ga muči…jedino me brinulo sto ima glavu kao normalan covjek a tjelo bebaca
Hahahaha a baš smo blesave
super mi je kako u snovima brzo smislimo neke improvizacije (prenamjenu kolica za blizance). Tako sam i ja kao kad sam saznala za 6 beba, nije problem, poslagat ćemo ih jednu do druge u krevetiću i stat će sve i još si razmišljam u snu, nije ni čudo što mi trbuh stalno poskakuje kad ih je 6 unutra....
Pozdrav svima! Samo da javim...ja trudnica... za one koji neznaju..u 7 mj sam ovdje pisala kad sam imala biokemijsku trudnocu . Sada sam u 7 tt i na mirovanju zbog bolova u donjem dijelu trbuha. Pijem utrogesta 3x1 i folnu. I do iduceg ultrazvuka se nadam da ovaj put bude sve dobro.
"Sve što jesam, i što se nadam da ću biti, dugujem svojoj majci."Abraham Lincoln
Pozdrav svima! Samo da javim…ja trudnica… za one koji neznaju..u 7 mj sam ovdje pisala kad sam imala biokemijsku trudnocu . Sada sam u 7 tt i na mirovanju zbog bolova u donjem dijelu trbuha. Pijem utrogesta 3x1 i folnu. I do iduceg ultrazvuka se nadam da ovaj put bude sve dobro.
Drzim fige za tebe.... Cuvaj se.
Pozdrav svima! Samo da javim…ja trudnica… za one koji neznaju..u 7 mj sam ovdje pisala kad sam imala biokemijsku trudnocu . Sada sam u 7 tt i na mirovanju zbog bolova u donjem dijelu trbuha. Pijem utrogesta 3x1 i folnu. I do iduceg ultrazvuka se nadam da ovaj put bude sve dobro.
Bokić, i nadam se da će ovaj put biti sve u redu. Samo polako i sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji