savjet za smirenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kukukaka
    22. Lipanj 2014. 10:56

Valjda će ti se sada malo smiriti kad si dobila lijek, a onda pravac u bolnicu. Uh, kao da ponovno proživljavam sve što je bilo.
    Sretno i javljaj što se događa!

antonio
    22. Lipanj 2014. 11:27

Doky uh joj pa sad sam se sokirala ma majko moja mila,uh drzi se Doky moja bas mi je zao lezi i cim vise miruj da izgurate cim vise,obavezno se javi jer se brinemo saljem ti tisucu pozitivnih misli tebi i malenoj bebici

renata6
    22. Lipanj 2014. 11:34

Docky, izdržite čim više, znam da nije lako, probaj se smiriti, kako kaže sam doktor da pomogneš sebi a i bebici!!
    Svi smo uz tebe i držimo figice!!

ninika11
    22. Lipanj 2014. 11:40

ajme docky drži mi se. šaljem ti pozitivne misli i vibru..javljaj nam.. nadam se daće sve biti ok

cloudy
    22. Lipanj 2014. 13:27

Docky... baš čitam... nadam se da ćete ti i bebica biti ok :) šaljem ti pozitivne vibre i držim fige... 

DarijaZ
    22. Lipanj 2014. 13:45

Docky, sad sam tek vidjela....drzi se i sretno! i naravno ,javi se....saljem poitivnu vibru ma gdje god bila

DOCKY
    22. Lipanj 2014. 15:51

kimito .. kukukaka.. DarijaZ..cloudy..ninika11..antonio..renata sory ako sam nekog peskocila, hvala vam cure stvarno puno znaci podrska.. evo ja sam stigla obavila pregled kod svog gin koji radi i u bolnici i naravno zadrzana sam na promatranju . bila su mi 3 razlicita dr na uzv pregledu i na kraju su se složili da nemrdam kuci vec strogo mirovanje za pocetak cak i bez dizanja iz kreveta pa cemo vidjeti ima li kakve koristi od toga dobila prepar , rekli mi da jedem puno voća lezim na lijevom boku zbog lakseg dotoka hranjivih tvari do bebe, rekli su da nece nista prognozirati, da je situacija ozbiljna i iziskuje strucnost i oprez i da je zato najbolje da sam u bolnici, ici cu 2 -3 puta na ctg jer se stalno trudovi ocitavaju, i da je krajnji cilj dogurati s tjednima najdalje sto se moze. a sada nepreostaje nista drugo nego pozitivne misli i da doguramo jos desetak tjedana da budemo bar koliko toliko veliki...

DOCKY

cloudy
    22. Lipanj 2014. 16:02

draga, bit će sve ok...samo pozitiva... bebica će narast... samo papaj voće i odmaraj, i nikako crne misli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.