kimito .. kukukaka.. DarijaZ..cloudy..ninika11..antonio..renata sory ako sam nekog peskocila, hvala vam cure stvarno puno znaci podrska.. evo ja sam stigla obavila pregled kod svog gin koji radi i u bolnici i naravno zadrzana sam na promatranju . bila su mi 3 razlicita dr na uzv pregledu i na kraju su se složili da nemrdam kuci vec strogo mirovanje za pocetak cak i bez dizanja iz kreveta pa cemo vidjeti ima li kakve koristi od toga dobila prepar , rekli mi da jedem puno voća lezim na lijevom boku zbog lakseg dotoka hranjivih tvari do bebe, rekli su da nece nista prognozirati, da je situacija ozbiljna i iziskuje strucnost i oprez i da je zato najbolje da sam u bolnici, ici cu 2 -3 puta na ctg jer se stalno trudovi ocitavaju, i da je krajnji cilj dogurati s tjednima najdalje sto se moze. a sada nepreostaje nista drugo nego pozitivne misli i da doguramo jos desetak tjedana da budemo bar koliko toliko veliki...
DOCKY
kimito .. kukukaka.. DarijaZ..cloudy..ninika11..antonio..renata sory ako sam nekog peskocila, hvala vam cure stvarno puno znaci podrska.. evo ja sam stigla obavila pregled kod svog gin koji radi i u bolnici i naravno zadrzana sam na promatranju . bila su mi 3 razlicita dr na uzv pregledu i na kraju su se složili da nemrdam kuci vec strogo mirovanje za pocetak cak i bez dizanja iz kreveta pa cemo vidjeti ima li kakve koristi od toga dobila prepar , rekli mi da jedem puno voća lezim na lijevom boku zbog lakseg dotoka hranjivih tvari do bebe, rekli su da nece nista prognozirati, da je situacija ozbiljna i iziskuje strucnost i oprez i da je zato najbolje da sam u bolnici, ici cu 2 -3 puta na ctg jer se stalno trudovi ocitavaju, i da je krajnji cilj dogurati s tjednima najdalje sto se moze. a sada nepreostaje nista drugo nego pozitivne misli i da doguramo jos desetak tjedana da budemo bar koliko toliko veliki…
dobro bude, nadamo se još bar 10 tj, držimo fige šaljemo pozitivne misli!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji