savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

DOCKY

Antonio kako si nam ti ?

Draga Docky joj jako sam se razveselila kad sam sad procitala da mozda sutra ides kuci joj od srca bi ti to zeljela lakse je kad si kuci drukcije ti psiha radi znam i sigurna sam da ces mirovati za svoju malu ljubav.,evo meni je nocas bilo uzas imala sam tako veliki pritisak na debelo crjevo i bolovi stidne kosti i prepona tako da sam se bila malo prestrasila ali evo sad je ok sa tim pritiskom samo me i dalje boli stidna kost i prepone,jako me boli trbuh kad se premjestam sa boka na bok a za dignut se uf necu ni pricat sinoc sam prvi put molila muza da mi obuce gace nakon sta sam se okupala i mogu ti rec da me bilo uzasno sram iako smo vec tolike godine skupa.,bebini pokreti oko pupka me ubijaju.,

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

lilice... i ja se pridružujem držačima figa :) bude sve bilo ok

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

Lilica

evo sad cemo uci u 30. ne znam jesi vidla moje muke s bolnicama.. uglavnom sumnjaju na zastoj u razvoju jer je bila manja za 2-3 tjedna na zadnjem uzv i sutra je onaj odlucujuci koji ce nam pokazati jel dovoljno napredovala da zaboravimo cijelu ovu pricu i odemo na more uzivati, ili ostajemo u bolnici do daljneg (poroda ili hitnog carskog) tak da sam trenutno sva u strahovima i sve mi je teze sto se vise blizi sutrasnje jutro..

da pratim zato te i pitam kako si,… ja se nadam da ce sve biti u redu,.. ipak imas 5 tjedana vise nego ja pa ces izgurat valda bar do 36 nadam se i do kraja i drzim fige da sutra ujutro cujes dobre vijesti i ja sam malo u frki s tim protocima, posteljicom, ali eto nadam se najboljem ali spremna sam na sve,… javi se svakako, i pokusaj biti sto smirenija.,,

DOCKY

antonio

Prijavi adminu

lilice draga ja sam uvjerena da je malena dobro i da si je ubucila jedva cekam sutra da nam kazes vesele vjesti.

DOCKY

Prijavi adminu

antonio

DOCKY

Antonio kako si nam ti ?
    Draga Docky joj jako sam se razveselila kad sam sad procitala da mozda sutra ides kuci joj od srca bi ti to zeljela lakse je kad si kuci drukcije ti psiha radi znam i sigurna sam da ces mirovati za svoju malu ljubav.,evo meni je nocas bilo uzas imala sam tako veliki pritisak na debelo crjevo i bolovi stidne kosti i prepona tako da sam se bila malo prestrasila ali evo sad je ok sa tim pritiskom samo me i dalje boli stidna kost i prepone,jako me boli trbuh kad se premjestam sa boka na bok a za dignut se uf necu ni pricat sinoc sam prvi put molila muza da mi obuce gace nakon sta sam se okupala i mogu ti rec da me bilo uzasno sram iako smo vec tolike godine skupa.,bebini pokreti oko pupka me ubijaju.,

joj drago moja antonio drzim ti fige da i ti izguras jos to malo,... pa nas onda sve skupa cekaju slatke kme-kme muke : D   

DOCKY

antonio

Prijavi adminu

Draga Docky kako ste mi vas dva jutros sta kazu idete li kuci ili ostajete.

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

I ja čekam vijesti... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DOCKY

Prijavi adminu

UH ISCEKUJEM JOS POSLJE VIZITE JE UZV,.... UHHHHHHHH

DOCKY

kimito

Broj poruka: 521

Prijavi adminu

Držim fige!!! 

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

docky, sretno i nadam se da ces uskoro kucici svojoj!!! javi se obavezno!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.