savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Docky bas sam se sokirala kad sam citala :( drzim palcice da bude sve u redu i da svog andela dovedes lijepo na svijet ,, saljem pozitivne vibre 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

kimito

Broj poruka: 521

Prijavi adminu

Docky, baš mi je jako žao...znam da ti je sigurno grozno i da ti je teško mislit pozitivno pogotovo kad dr. nije optimističan..ali probaj, misli na svoju bebicu, lezi i razmišljaj kako ces izdržat što dulje. Moja frendica je rodila u 25. tjednu, beba je bila 3 mjeseca u inkubatoru, živjeli su dan po dan, bilo im je teško, ali evo curka sad ima godinu dana i samo što ne prohoda! Držim ti fige da budeš jaka..

kimito

Broj poruka: 521

Prijavi adminu

Pikitiki, jel popušta? Ja imam hematom i kad sam imala takve grčeve kao pred mengu dr. mi je rekao da mogu samo ležat i nek počnem uzimat magnezij, on je protiv grčenja mišića. Kod tebe je možda samo širenje i namještanje maternice, znam da je neke cure tako bolilo u početku, ali ja nekako sam mišljenja da svaka takva bol, kao što su grčevi je za posjet doktoru. Za svaki slučaj i za tvoj psihički mir..

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

tea i kimito    hvala na pozitivnim vibrama i zeljama … znam i sama da nemogu puno napraviti, evo nadam se samo da cemo izdrzati bar jos neko vrijeme jer kažu da je bitno da predje 5oo grama beba .. iako bi bilo jako lijepo da doguramo i dulje od 25 tj… 

DOCKY

• kukukaka

Broj poruka: 252

Prijavi adminu

Docky, jesu li ti dali nešto za smirenje trudova? Meni je tako bilo u 27.tj i bila sam prikopčana na tokolizu ukupno 15 dana i poslije toga tablete protiv trudova skroz do skidanja serklaža, isti dan rodila.
    Evo, moj bebo je ovdje hvala Bogu, a moglo je biti svega. Uz to sam pila svaki dan magnezij 600 da se opuste mišići maternice.
    Nadam se da će sve biti ok i da ćete izdržati skroz do kraja.

Tejuska♡

Prijavi adminu

Docky drzimo palceke da izdrzite i do kraja,koji si sada tjedan ? Jel si se vratila s mora svom doktoru ili?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DOCKY

Prijavi adminu

kukukaka

Docky, jesu li ti dali nešto za smirenje trudova? Meni je tako bilo u 27.tj i bila sam prikopčana na tokolizu ukupno 15 dana i poslije toga tablete protiv trudova skroz do skidanja serklaža, isti dan rodila.
    Evo, moj bebo je ovdje hvala Bogu, a moglo je biti svega. Uz to sam pila svaki dan magnezij 600 da se opuste mišići maternice.

dobila sam prepar ali mi je doktor napomenuo da je on lijek za sprijecavanje trudova ali da ne utjece tj ne zaustavlja otvaranje,,,....

DOCKY

DOCKY

Prijavi adminu

DOCKY

kukukaka

dobila sam prepar ali mi je doktor napomenuo da je on lijek za sprijecavanje trudova ali da ne utjece tj ne zaustavlja otvaranje,,,….

da i magnezij pijem još od 12 tjedna 3 puta na dan

DOCKY

DOCKY

Prijavi adminu

Tea2803

Docky drzimo palceke da izdrzite i do kraja,koji si sada tjedan ? Jel si se vratila s mora svom doktoru ili?

tea danas mi je 24 tjedan evo krenula sam kući posto mi je doktor ovdje u st rekao da ovo stanje zahtijeva bollničko lijecenje dao mi je lijek intravenozno i prepar i rekao da pošto nisam odavde se hitno javim svom gin i u bolnicu...

DOCKY

Tejuska♡

Prijavi adminu

Onda samo polako i smireno makar znam da je nemoguce biti bas smiren u toj situaciji,svakako se javi kad odes kod svog doktora ,, saljem pozitivne vibre tebi i andelu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.