savjet za smirenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

DOCKY

Broj poruka: 311

Prijavi adminu

Antonio kako si nam ti ?

DOCKY

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

DOCKY

renata

Docky
    Kako si jutros, jesu li popustili bolovi, šta kažu doktori?
    evo me,.. mucnine me sastavile, jutros doktor u viziti rekao da mogu malo prosetati, bebolino je dobro, guramo dan po dan .. a da.. rekao je i da pošto sam tako disciplinirana i slusam sta govore da me mozda pusti i kuci <posto sam i sama med. struke<A to me nekako najvise veseli, mislim da cu biti opustenija,…. 
    hvala vam cure na brizi i podrsci!!!

Samo ti i dalje budi disciplinirana, možda te i puste kući, nekako je opet ljepše doma nosit se sa tim svim nego u bolničkom krevetu! Držim fige!

DOCKY

Prijavi adminu

renata

DOCKY

renata

Docky
    Kako si jutros, jesu li popustili bolovi, šta kažu doktori?
    evo me,.. mucnine me sastavile, jutros doktor u viziti rekao da mogu malo prosetati, bebolino je dobro, guramo dan po dan .. a da.. rekao je i da pošto sam tako disciplinirana i slusam sta govore da me mozda pusti i kuci <posto sam i sama med. struke<A to me nekako najvise veseli, mislim da cu biti opustenija,…. 
    hvala vam cure na brizi i podrsci!!!
    Samo ti i dalje budi disciplinirana, možda te i puste kući, nekako je opet ljepše doma nosit se sa tim svim nego u bolničkom krevetu! Držim fige!

pa da bas to.. nekako mislim da mi najvise fali moj krevet i one puse moje kćerke i sina :D

DOCKY

Lilica

Broj poruka: 1031

Prijavi adminu

joj draga nadam se da ce te pustiti, puno je ljepse doma i lakse, pa i psiha onda pomogne u razvoju situacije. drzim fige i nadam se da ces nam se uskoro javiti iz svoje kucice 

DOCKY

Prijavi adminu

Lilica

joj draga nadam se da ce te pustiti, puno je ljepse doma i lakse, pa i psiha onda pomogne u razvoju situacije. drzim fige i nadam se da ces nam se uskoro javiti iz svoje kucice 

i ja se nadam sutra cu znati jer mi je dokt. rekla da moraju provjeriti protoke,... ako je u redu onda samo na uzv svakih 1o dana i mirovanje sa sto usklicnika,... lilice kako si ti i tvoja princess k,oji vam je sada tjedan?

DOCKY

Lilica

Prijavi adminu

evo sad cemo uci u 30. ne znam jesi vidla moje muke s bolnicama.. uglavnom sumnjaju na zastoj u razvoju jer je bila manja za 2-3 tjedna na zadnjem uzv i sutra je onaj odlucujuci koji ce nam pokazati jel dovoljno napredovala da zaboravimo cijelu ovu pricu i odemo na more uzivati, ili ostajemo u bolnici do daljneg (poroda ili hitnog carskog) tak da sam trenutno sva u strahovima i sve mi je teze sto se vise blizi sutrasnje jutro..

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Joj Lilice nadam se da bude sve u najboljem redu i da je princeza dovoljno narasla da doceka svoj pravi dolazak... šaljem  

Lilica

Prijavi adminu

hvala!!!!!!! 

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Lilice - držim i ja fige da sutra sve dobro prođe..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

DOCKY, iskreno se nadam da ćeš uskoro kući, ljepše je i lakše sigurno... Drago mi je da ste i ti i bebica dobro...
    Lilice, držim fige za sutra, sto posto će biti sve ok... Jake ste vi obje!

Krešimir 19.08.2014. <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.