Docky
Kako si jutros, jesu li popustili bolovi, šta kažu doktori?evo me,.. mucnine me sastavile, jutros doktor u viziti rekao da mogu malo prosetati, bebolino je dobro, guramo dan po dan .. a da.. rekao je i da pošto sam tako disciplinirana i slusam sta govore da me mozda pusti i kuci <posto sam i sama med. struke<A to me nekako najvise veseli, mislim da cu biti opustenija,….
hvala vam cure na brizi i podrsci!!!
Samo ti i dalje budi disciplinirana, možda te i puste kući, nekako je opet ljepše doma nosit se sa tim svim nego u bolničkom krevetu! Držim fige!
Docky
Kako si jutros, jesu li popustili bolovi, šta kažu doktori?evo me,.. mucnine me sastavile, jutros doktor u viziti rekao da mogu malo prosetati, bebolino je dobro, guramo dan po dan .. a da.. rekao je i da pošto sam tako disciplinirana i slusam sta govore da me mozda pusti i kuci &lt;posto sam i sama med. struke&lt;A to me nekako najvise veseli, mislim da cu biti opustenija,….
hvala vam cure na brizi i podrsci!!!Samo ti i dalje budi disciplinirana, možda te i puste kući, nekako je opet ljepše doma nosit se sa tim svim nego u bolničkom krevetu! Držim fige!
pa da bas to.. nekako mislim da mi najvise fali moj krevet i one puse moje kćerke i sina :D
DOCKY
joj draga nadam se da ce te pustiti, puno je ljepse doma i lakse, pa i psiha onda pomogne u razvoju situacije. drzim fige i nadam se da ces nam se uskoro javiti iz svoje kucice
i ja se nadam sutra cu znati jer mi je dokt. rekla da moraju provjeriti protoke,... ako je u redu onda samo na uzv svakih 1o dana i mirovanje sa sto usklicnika,... lilice kako si ti i tvoja princess k,oji vam je sada tjedan?
DOCKY
evo sad cemo uci u 30. ne znam jesi vidla moje muke s bolnicama.. uglavnom sumnjaju na zastoj u razvoju jer je bila manja za 2-3 tjedna na zadnjem uzv i sutra je onaj odlucujuci koji ce nam pokazati jel dovoljno napredovala da zaboravimo cijelu ovu pricu i odemo na more uzivati, ili ostajemo u bolnici do daljneg (poroda ili hitnog carskog) tak da sam trenutno sva u strahovima i sve mi je teze sto se vise blizi sutrasnje jutro..
Sortiraj odgovore
Najstariji